Вийшов черговий номер друкованого тижневика «ВолиньPost». АНОНС

Вийшов черговий номер друкованого тижневика «ВолиньPost». АНОНС
Дев’ятий номер газети «ВолиньPost» побачив світ у п’ятницю, 18серпня.

У ньому ви прочитаєте:

«Король металобрухту Олександр Тиводар». Газета друкує маловідомі подробиці «темного» минулого нинішнього голови громадського формування «Варта порядку» Олександра Тиводара, якого сьогодні підозрюють у незаконному стеженні, зберіганні зброї й боєприпасів, організації побиття громадських активістів.

«Секретнийпідрозділ «Варти порядку». На базі громадського формування існував спецвідділ, до складу якого входили колишні оперативні працівники міліції. Сенсаційне викриття таємних агентів, які за свою роботу отримували по 500-700 доларів на місяць.

«Хто ж насправді оберігав спокій революційног оЛуцька?» Під рубрикою «Скандал тижня»«ВолиньPost» вміщує спогади активістів Майдану з Луцька, які спростовують заяви наближених до «УКРОПу» осіб, нібито лад у місті навів Олександр Тиводар зі своїми спільниками з «Варти порядку».

«Червоний»: боротьба, яка триває досі». Таку назву має матеріал про презентацію нового українського художнього фільму, Всеукраїнська прем’єра якого відбудеться на День Незалежності, 24 серпня. Газета знайомить із фабулою кінострічки, розповідає про перші враження від допрем’єрного перегляду в Луцьку.

«На прізвисько «Фартовий». Депутат міськради Аркадій Соломатін, маючи дві земельні ділянки в селі, земельну ділянку в Луцьку, квартиру в обласному центрі, безплатно отримав від держави ще й дві земельні ділянки в Луцьку.

«Чужі серед своїх, або Хто саботує відкликання «тушок» з міськради». Дивно, але факт: роботу Луцької міської виборчої комісії, яка зобов’язана перевірити автентичність підписів за відкликання п’ятьох депутатів міськради, саботують, разом із представниками «Опозиційного блоку», «УКРОПу» і «Батьківщини», дві представниці «Народного фронту» із команди нардепа Ігоря Гузя.

Під рубрикою «Надзвичайне» – подробиці масового отруєння людей на весіллі в кафе «Гопачок» у Ківерцях.

Також у газеті – традиційні рубрики «Тиждень у фотографіях», «Колонка автора», «Герой і антигерой тижня».

Як завжди «ВолиньPost» друкує прогноз погоди на найближчі сім днів і програму передач на наступний тиждень найпопулярніших телеканалів.

Поспішайте отримати газету в пунктах розповсюдження у Луцьку.

Газета розповсюджується БЕЗПЛАТНО.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де розповсюджується газета?
Відповісти
Останні новини
Вийшов черговий номер друкованого тижневика «ВолиньPost». АНОНС
18 серпень, 2017, 18:26