На Волині розпочав мовлення новий канал

На Волині розпочав мовлення новий канал
На Волині в ефір вийшов «12 канал» ‒ новий телевізійний канал, який працює в новинно-інформаційному форматі.

Глядачі можуть дивитися канал з 12:00 понеділка, 28 серпня. Канал працює у так званому «технічному» режимі, протягом якого відбувається тестування усіх процесів, відшліфовується робота і взаємодія різних ланок структури, ‒ пише видання Волинь 24.

Як пояснив керівник проекту «12 канал» Володимир Пащенко, оперативні новини – основний продукт каналу. Канал транслюватиме новини Волині, України і світу. При тому, випуск українських і світових новин виходитиме в ефір на початку кожної години, а підбірка свіжих новин Волині – щогодини із 30-ї хвилини.

Окрім того, в ефірі каналу планується низка спеціальних рубрик. Одна з них – «No comments» – уже є в ефірі каналу. Окрім того, канал практикуватиме прямі ефіри і стріми з важливих і цікавих подій.

Наступним етапом розвитку каналу стане створення телевізійної студії, де відбуватимуться зйомки прямих ефірів з запрошеними гостями, ток-шоу та інших програм, ‒ каже Володимир Пащенко.

Канал можна дивитися у цифровій мережі Т2, на частоті, де раніше транслювалися програми каналу «Слово Волині». Аби дивитися «12 канал», потрібно просто вручну оновити список каналів на Т2-тюнері ‒ і «12 канал» з’явиться у списку разом із іншими. Також телеканал можна знайти у YouTube, а згодом у планах - кабельні мережі та Facebook-трансляції.

Посилання, де можна дивитися «12 канал»:

Канал в YouTube

Офіційний сайт «12 каналу»

* * *

Команда каналу формувалася довгий час і поступово. «Сюди увійшли одні з найкращих фахівців телевізійної галузі Волині і України. У нас працюють і луцькі телевізійники, і спеціально запрошені професіонали з Києва та інших регіонів України», – розповів керівник проекту Володимир Пащенко.

Загалом тут працює близько 30 працівників з усіх регіонів країни, які забезпечують цілодобову трансляцію програм.

«Не кожен день на Волині відкривається телевізійний проект. Якщо мені не зраджує моя пам'ять, «Волинське телебачення» – це історія, «Аверс» ‒ 90-ті. Нарешті до волинської телевізійної сфери добралося 21 століття. «12 канал» ‒ це «дитина» нового часу, молодий сучасний проект. Ми намагатимемося бути максимально чесними, цікавими і оперативними», ‒ каже Володимир Пащенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну круто, чо) вітаю із запуском! Тепер буде достойна альтернатива совковому Аверсу!
Відповісти
Ого. невже можна буде дивитися ще шось крім тупого Аверсу?... Народ, тільки не підведіть, не перетворіться в АнтиАверс!!
Відповісти
Цікаво, чи вийде у Пащенка стати ще й телемагнатом... удачі новому каналу!
Відповісти
У Вашингтона і Пекіна однаковий час? На фото час Вашингтона не вірний здається...
Відповісти
вітаю із запуском. шоб ви дійсно були такі чесні, як тут сказано - ціни вам не буде
Відповісти
Удачі вам у ваших починаннях! менше хейтерів і більше вдячних глядачів!
Відповісти
Більшість із цих людей знаю особисто, і можу стверджувати, що вони - дійсно професіонали своєї справи. Пащенку вдалося зібрати саме той колектив, я вважаю. Хай щастить!
Відповісти
Трансляція ФК Волинь буде здійснюватися?
Буде канал в пакеті Воля?
Відповісти
Останні новини
На Волині розпочав мовлення новий канал
29 серпень, 2017, 09:16