До голови правління фонду Ігоря Палиці можуть застосувати привід до суду

До голови правління фонду Ігоря Палиці можуть застосувати привід до суду
До голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» Олександра Товстенюка можуть застосувати привід, якщо він не з’явиться на розгляд справи щодо кермування автівкою в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили під час судовго засідання у Луцькому міськрайонному суді у середу, 30 серпня.

Нагадаємо, Олександра Товстенюка зупинили патрульні поліцейські 30 липня на проспекті Василя Мойсея, коли він перебував за кермом. У крові Товстенюка виявили перевищення допустимої норми алкоголю. Відтак, суд розглядає справу стосовно вчинення правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення

На засідання не з’явився ні Олександр Товстенюк, ні патрульні поліцейські. Представник голови правління фонду розповів, що у Товстенюка є низка важливих зустрічей, тому він не зміг з’явитися в суд. Також він повідомив, що вважає за можливе розгляд справи без участі підзахисного. Суддя Ярослав Артиш натомість повідомив, що усі замовні листи, які відправляли Товстенюку, повернулися із відміткою «не було вдома».

Також адвокат заявив клопотання про витребування документів, зокрема акту медичного огляду лікарем Товстенюка, копію свідоцтва про сертифікацію приладу, яким проводили освідування, сертифікат лікаря, який проводив огляд та графік роботи лікарів, які приймають у диспансері.

Суддя Артиш постановив задовольнити клопотання про витребування дкументів. А от розглядати справу без Товстенюка «не захотів», мотивуючи це тим, що участь є обов’язковою. Тому, з метою непорушності права на захист, постановив повторити виклик Товстенка в судове засідання. А в разі його не явки та ухиляння – застосувати привід.

Тож наступне засідання відбудеться 27 вересня о 12:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він взагалі то не вживає, може настати час потім суддя буде ховатися...
Відповісти
проте НЕ ЗАСТОСУЮТЬ!
Відповісти
Кому це цікаво)))) е там)))
Відповісти
І що? Знову не прийде, а приведуть 1 жовтня і справу закриють "за давністю". Тьху!
Відповісти
Ну - хто б сумнівався. Сашко затягує, щоб минуло 3 місяці. Якщо протягом того часу справу не розглянуть - то й до відповідальності не притягнуть. Саш - може все ж таки треба навчитись відповідати за свої вчинки і якось спланувати свій "напружений" графік і з'явитись таки в залу суду?
Відповісти
Останні новини
До голови правління фонду Ігоря Палиці можуть застосувати привід до суду
30 серпень, 2017, 17:01