«Я секретар ради, а не лакей», - Пустовіт депутатам, які хочуть його відставки

«Я секретар ради, а не лакей», - Пустовіт депутатам, які хочуть його відставки
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт заявив, що більшість депутатів ради його роботу оцінюють позитивно, а проект рішення про його відставку, поданий депутатами Рустамом Дячуком і Антоном Сосновським, депутати вважають «несерйозним документом».

Нагадаємо, одним з проектів рішень на найближчу сесію міськради зареєстрували рішення про звільнення з посади секретаря ради Григорія Пустовіта. Автори проекту рішення - депутати Рустам Дячук та Антон Сосновський. Вони заявляють, що Пустовіт незадовільно виконує роботу секретаря, а також суміщає кілька посад. Серед іншого, депутати висловили незадоволення, що Пустовіт «не подбав про належне привітання депутатів із особистими та офіційними святами».

«Я вважаю, що кожен депутат має право дати оцінку роботи секретарю міської ради. Чим викликана потреба саме в цьому документі і саме в такій оцінці? Я переговорив з більшістю депутатів і більшість депутатів сказала, що оцінює мою роботу позитивно. Принаймні тих депутатів, яких я сьогодні побачив», - сказав Пустовіт увечері вівторка 11 грудня.

Пустовіт додав, що депутатські комісії, які проводили свої засідання у вівторок, «відмовилися навіть розглядати це питання». Члени комісій, зі слів Пустовіта, вважають проект рішення про його відставку «не актуальним і віднеслися до нього, як до несерйозного документу».

Щодо претензії про те, що він не вітає депутатів зі святами, то Пустовіт запевнив, що всіх депутатів, незалежно від політичної приналежності, вітає з днем народження. «Інша справа, що якщо в них є бажання, щоб якщо я їм забезпечив якісь інших досуг, то це в обов’язки секретаря міської ради не входить», - сказав Пустовіт.

Він додав: «Якщо депутати пишуть, що їх не задовольняє те, як я їх вітав з їхніми особистими святами, то, вибачте, адже секретар міської ради – це не лакей, який повинен думати лише про те, як привітати депутата Сосновського з його днем народженням або ще з чимось».

«Я і вчора і позавчора і місяць тому, і два місяці тому був секретарем міської ради, головою партійної організації і нічого в мене не змінилося»

Пустовіт додав, що дивним чином реакція окремих депутатів на займання ним двох посад змінилася після того, як він став виконувати обов’язки голови Волинської обласної організації партії «ВО «Батьківщина».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я самий чесий дупутат, а тепер і самий крутий партіяц
Відповісти
Так Пустовіт сам привів цих депутатів в раду
Пустовіт за ці вибори і за місцеві має піти за Грицюком
Відповісти
Григоренко Сергія треба обирати секретарем ради
Давай до побачення Пустовіт
Відповісти
Пустовіт зрадив всіх кого міг і головне Юлю
Відповісти
що ви до тої Юлі причепилися? кому вона треба? така ж аферистка як і ПРдони. якби Пустовіт був мудріший то він би пішов у Фронт Змін. але я розумію що слугувати у Ніті краще)
Відповісти
Лакей, Григорію, ти лакей, лакей, лакей
Відповісти
Слухайте друзі
Як для голови найпопулярнішоі партії в регіоні за Пустовіта небагато коментарів в підтримку
Можливо дійсно треба робити праймеріс і буде видно кого підтримають люди
Наприклад прийдуть до влади молоді амбітні політики такі як: Григоренко, Осіпов, Бондарук
Відповісти
Пустовіт геть з Батьківщини
Продав все і всіх
На тобі відповідальність за програш мажоритарних кандидатів
Відповісти
Останні новини
«Я секретар ради, а не лакей», - Пустовіт депутатам, які хочуть його відставки
12 грудень, 2012, 10:27