Пустовіта хочуть відправити у відставку. ДОКУМЕНТ

Пустовіта хочуть відправити у відставку. ДОКУМЕНТ
У Луцькій міській раді зареєстрували проект рішення про звільнення з посади секретаря ради Григорія Пустовіта (на фото).

Автори проекту рішення «Про дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта» - депутати Рустам Дячук та Антон Сосновський, пише Волинський інформаційний портал.

У проекті рішення йдеться: «Приймаючи до уваги незадовільну роботу секретаря Луцької міської ради Пустовіта Г. О., з метою усунення несумісності службової діяльності секретаря Луцької міської ради з іншими посадами, що обіймає Пустовіт Г.О… звільнити Пустовіта Григорія Олександровича з посади секретаря Луцької міської ради».

Голосувати за звільнення Пустовіта депутатам пропонують шляхом таємного голосування.

У пояснювальній записці до проекту рішення Дячук і Сосновський, зокрема, пишуть:

«За порядком обрання та сутністю повноважень секретаря ради повинен здійснювати постійну наглядово-контролюючу функцію за діяльністю міського голови, виконавчого комітету, апарату ради тощо. За нашим переконанням Пустовіт Г.О. такої роботи не здійснював.

Зокрема ним жодного разу не висловлювалася позиція щодо незаконності окремих рішень виконавчого комітету, не вносилися проекти рішень про їх скасування. Хоча за період діяльності ради неодноразово висловлювалася незгода окремих депутатів із рішеннями виконавчого комітету та міського голови, окремі з рішень виконавчого комітету було скасовано за рішенням ради чи за протестами прокурора.

Секретарем ради Пуствітом Г.О. не проводилася робота по захисту інтересів депутатів, не вживалися захоли до запобігання чи залагодження конфліктів. Депутати взагалі не мають спеціально відведеного приміщення для депутатської роботи. В Луцькій міській раді відсутній окремий кабінет, у якому депутат може попрацювати з документами, провести зустріч із виборцями, скористатися комп’ютером, інтернетом тощо. Пустовіт Г.О. жодного разу не проводив загальних зборів депутатів, не подбав про належне привітання депутатів із особистими та офіційними святами.

Фактично Пустовіт Г.О. зайняв конформістську позицію і на даний час проявляє повну лояльність та підлеглість до луцького міського голови. Секретар ради Пустовіт Г.О. перетворився на чергового чиновника апарату ради, занедбавши інтереси депутатського корпусу, знехтувавши наглядово-контрольні функції, втративши зв'язок з депутатами.

Також слід відзначити суміщення Пустовітом Г.О. посади секретаря ради із іншими посадами. На таке раніше вказувалося окремими депутатами. Однак Пустовіт Г.О. протягом двох років не знайшов можливостей усунути наявні сумніви та суперечності і продовжував посідати декілька посад. На нашу думку, не мають принципового значення відмовки з боку Путовіта Г.О. щодо недостатньої урегульованості цих питань у законі. За нашим переконанням усунення будь-якої тіні сумніву щодо законності обіймання посади секретаря є обов’язком депутата, якому довірено бути секретарем ради.

Ми вважаємо, що Пустовіт Г.О. втратив розуміння того, що він отримав вотум довіри депутатів, є обраним представником депутатського корпусу, депутатами йому надана можливість здійснювати свої повноваження за оплату з місцевого бюджету. Почесний статус представника депутатів – секретаря ради – покладає на обранця відповідні обов’язки та зумовлює необхідність періодичного звітування секретаря перед депутатами, врахування думок усіх депутатів, принципове дистанціонування від міського голови, членів виконкому, апарату ради тощо».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо Сосновський "звільняє" Пустовіта, та самого Сосновського треба відправляти в Сибір на вольфрамові копальні, або, в кращому випадку, ставити завідуючим якоїсь міської вбиральні.
Відповісти
знайшлися поборники справедливості, два злодії і підмахувачі злодіїїв))), я так думаю...просто поци)))
Відповісти
Та Пустовіт самий нормальний чоловік в тій "Батьківщині", Хай оці покажуть, що доброго для міста зробили.
Відповісти
Краще позбавити раду від баласту сосновських та дячуків, які присягали на Біблії, а після обрання депутатами за грошики зрадили і присягу, і партію, і Біблію.
Відповісти
Два пустих місця які нічого не роблять у себе на окрузі !
Відповісти
А що ж все таки хорошого зробив Пустовіт, як виконує обов*язки секретаря ради? "Нормальний чоловік" - не аргумент! А от коли аргументи депутатів - правда, то що тоді?
Відповісти
Я згідний з Вони ніхто. Сосовський так обіцяв перед виборами, що він зробить для Старого міста, а по-факту дзуськи. ПІ...БОЛ!!!
Відповісти
100%. Ідея редактору щоб зробили статтю де всі мажоритарщикі прозвітували з фото що вони зробили де їх обрали, оце буде стаття супер і зразу видно хто є хто без круглої землі.
Відповісти
Гіша правильний депутат і секретар, і з Романюком правильно живе і Грицюка правильно змінив. Гріша РУЛИТЬ. ВПЕРЕД.
Відповісти
Правильний 100% у нас і по сьогодні ставку отримує :-))
Відповісти
Пустовіт мудра та досвідчена людина. Уже два роки знаходить баланс між різними групами в міськраді, знайшов мову з Романюком. Не клоун як той же японецьСосновський, який зараз хоче стати секретарем. Думаю, що це просто провокація з боку групи рейдерів Осіпова-Бондарука.
Відповісти
Не вийде звільнити, бо немає кого ставити ніхто не набире більшості голосів з депутатів, і до речі якщо пустовіт піде із секретаря то тоді буде такий п---ць багатьом депутатам. На наступний день після звільнення прес-конференція і тобі всі дізнаються хто кому за що і скільки, я впевнений що це нікому не вігідно тому буде він і далі. А це все провокації і більш нічого.... Давай Грішка це твій зоряний час....
Відповісти
Оооооооооо!!!На болоті почалася"большая шарпаніна"!Цікаво-цікаво!Та головне те,що жодний з тих нардепів не зробив для громади нічого толкового,крім того що роздеребанили наші землі та майно собі у приватну власність!Їм усім отим депутатам,тільки в наперстки на базарах грати,
а не розпоряджатись нашим громадсько-народним майновим надбанням!!!Але нехай не забувають хоч і загнали вони НАС- народ в гамно,но МИ З ЛОПАТАМИ!!!:-)))))
Відповісти
Як казав один з киногероїв "... и гложут меня смутные сомнения...", що оті всі позитивні відгуки про Грішу писав сам Гріша Пустовіт та його зачаровані підлабузники.
Відповісти
100% підлабузники гріши працюють
Відповісти
А всі негативні написали такі ж пустомелі, як Сосновський і Дячук, або ж вони самі, А Пустовіт пише грамотно, його почерк зразу видно, особисто знаю, що гарні ініціативи молоді підтримує
Відповісти
То й же Сосновський і Дячук пройшли в депутат від ВО "Батьківщина", яку очолював і очолює у Луцьку Пустовіт Г. О. і нема в них ні краплі вдячності, мало того, що стали тушками,нічого для міста не зробили, от тільки вміють складати подібні проекти рішення і то чує моя душа, що ж писали не самі, а під піддиктовку когось розумнішого! Дьоргаються зі сторони в сторону, а самі собою нічого ж толкового не представляють! Зрадники!
Відповісти
Останні новини
Пустовіта хочуть відправити у відставку. ДОКУМЕНТ
11 грудень, 2012, 13:43