Віталій Кварцяний: Я даремно став депутатом

Віталій Кварцяний: Я даремно став депутатом
Депутат Волинської обласної ради, укропівець Віталій Кварцяний розкритикував обласну владу за незначну підтримку футболу та сказав: "Я даремно став депутатом".

Це сталося 7 вересня під час сесії ради.

Зокрема, депутат попросив у голови ради Ігоря Палиці з "УКРОПу" більше часу на виступ. Мовляв, "я мало виступав під час попередніх засідань, тому прошу собі більше часу".

Загалом його промова стосувалася проблем футболу в області, зокрема, недостатнього фінансування, кадрових труднощів, незначної уваги до проблем цього виду спорту з боку влади тощо.

Крім того Кварцяний відзначив, що на Волині виховували футболістів, які ставали членами національної збірної України з футболу.

Попри спробу говорити лаконічно Кварцяний значно перевищив час виступу і голова ради Ігоря Палиця попросив його виступити пізніше.

На це депутат відповів: "Демократії немає. Я даремно став депутатом".

Після цих слів залунали оплески і Кварцяний додав, що його колеги по раді розчарували його, адже не стали на підтримку і не попрохали голову про те, щоб Кварцяному дали час завершити промову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крім футболу в Україні є інші види спорту, які просто виживають виключно за рахунок ентузіазму самих спортсменів. А тут привикли як г....но, то ложкою!
Відповісти