Екс-гравець «Волині» прокоментував ситуацію з падінням дівчини з 9-го поверху

Екс-гравець «Волині» прокоментував ситуацію з падінням дівчини з 9-го поверху
Екс-гравець "Волині" Дмитро Задерецький розповів про інцидент, коли його звинуватили у злочині, повязаному з падінням дівчини з 9-го поверху.

Про це пише Sport Arena.

Влітку у Дмитра Задерецький закінчився контракт з "Волинню", але крім підтримки своєї форми і пошуків клубу він займався і відновленням своєї репутації. Футболіст на початку травня потрапив в неприємну історію, пов'язану з дівчиною.

З повідомлень ЗМІ випливало, що на той момент футболіст "Волині" посприяв падінню з 9-го поверху мешканки Луцька Ірини Савчук.

Дівчина вижила, але дуже сильно постраждала. Пізніше рідні Савчук стверджували, що саме Дмитро Задерецький викинув її з вікна. У свою чергу Дмитро пояснив поліції, що не встиг запобігти падіння дівчини, тому що був у стані афекту.

Зазначається, що Дмитро виграв суд у інформагентства УНН, яке видало новину про "звинувачення", що він причетний до падіння Ірини Савчук, визнана судом недостовірною.

Після довгої паузи в спілкуванні із засобами масової інформації екс-футболіст "Волині" прокоментував дану ситуацію.

"Коли прочитав новину про себе, обімлів. Кореспондент, не розібравшись і не з'ясувавши всіх обставин, на швидку руку звинуватив мене в тому, що я викинув Іру. Дивувало і обурювало те, що люди, які безпосередньо зі мною не знайомі, в інтернеті ображали і робили з мене негідника, до кінця не розібравшись в ситуації. У позові, який підготував мій юрист, я не ставив питання грошової компенсації, бажав тільки відновити репутацію і спростувати недостовірну інформацію", - сказав Дмитро Задерецький.

На запитання, чи може він розповісти про всі деталі того, що сталося вночі 7 травня, футболіст відповів:

"Не можу багато говорити про обставини тих подій, адже попереджений, що розголошувати деталі досудового розслідування не маю права. Єдине, в чому вас завірю - злочини я не скоював. Шкодую про те, що не зміг до кінця запобігти нещасному випадку. В той момент ніяк не очікував, що все так може статися".

Дмитро також повідомив, що не бачився з дівчиною з моменту того трагічного випадку, оскільки її сім'я проти таких зустрічей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-гравець «Волині» прокоментував ситуацію з падінням дівчини з 9-го поверху
07 вересень, 2017, 15:53
Луцькому ОСББ дали землю
07 вересень, 2017, 15:36