Волиняни нехтують армією: з понад 3000 тисяч осіб прийшли - 900

Волиняни нехтують армією: з понад 3000 тисяч осіб прийшли - 900
На Волині відбулося чергове засідання ради оборони області під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Зокрема, обговорили ряд важливих питаннь, але найбільше акцентували увагу на анонсоване навчання російських військ на території Булорусі, - інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

"Наше завдання – максимально попрацювати в частині посилення територіальної оборони. Так, є інформація, що мешканці сусідньої країні невдоволені присутністю російських, але ми маємо бути пильними"- зазначив Володимир Гунчик.

Тож і говорили переважно про роботу влади та військкоматів щодо навчальних зборів та формування оперативного резерву.

Заступник обласного військового комісара – начальник відділу комплектування облвійськомату Кучер повідомив: завдання для волинян в частині практичного призову військовозобов’язаних оперативного резерву становить 700 осіб. Планове завдання виконали на 80%. Найліпше спрацювали Луцький та Володимир-Волинський військкомати, там рівень виконання завдань – понад 100%.

Одначе зазначили, що волиняни нехтують громадянським обов’язком й не з’являються на вимогу. Так, із 3 тис. 386 осіб, котрі отримали повістки, до військоматів прийшло трохи більше 900 осіб.

"Відверто кажучи, нацполіція не надто займається розшуком людей, які не з’являються на пункти збору. А люди тлумачать це по-своєму: вирішують, що можна й не виконувати свій обов’язок. Тому – до роботи. Тим паче, що на кону – питання обороноздатності", - висловився голова ради оборони області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Гунчик хоч одного з своіх синыв послав до війська,захищати своі маєтки?
Відповісти
Останні новини
Волиняни нехтують армією: з понад 3000 тисяч осіб прийшли - 900
08 вересень, 2017, 15:45