На виборах Волинь була продана, - Олег Рибачук

На виборах Волинь була продана, - Олег Рибачук
Парламент на третину оновився і нинішній склад Верховної Ради має всі шанси працювати результативніше, вважає один із засновників руху «Чесно» Олег Рибачук (на фото).

Про це політик, експерт з питань європейської інтеграції Олег Рибачук говорив 14 грудня у Луцьку під час зустрічі з місцевими політиками, громадськими діячами та журналістами.

«Я вже зараз не уявляю опозицію, яка буде голосувати чужими картками. Це для опозиції смерті подібно. Це для них вбивство, харакірі», – говорить Олег Рибачук.

Спершу, коли активісти громадського руху «Чесно» тільки заговорили про один зі своїх критеріїв доброчесності – особисте голосування депутатів – в опозиції стверджували, що це неможливо, каже Рибачук. Утім нині опозиціонери налаштовані інакше, і це добре, говорить один із засновників «Чесно».

І хоча, на його думку, нинішня Верховна Рада і має шанс працювати краще, ніж попередня, утім нині парламент важко уявити «злагодженим і конструктивним».

Радує Рибачука те, що опозиція нині демонструє більшу злагодженість, аніж партія влади, хоча раніше у Партії регіонів були впевнені, що буде навпаки.

Також він прогнозує, що тепер у парламенті поменшає прогульників, зокрема, і серед опозиціонерів.

Під час зустрічі у Луцьку Олег Рибачук говорив і про результати виборів на Волині.

«Як це так трапилося, що на Волині, яка на 80% опозиційна, від опозиції майже ніхто сильний не йшов?.. Вони все продумали, вони домовилися. І Волинь була просто продана. Свідомо не висувалися сильні кандидати», – висловився Рибачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кого він тут "сильного" побачив, призвища плііззз?!
Відповісти
як кого? Петровича, которий Грицюк! Трохи недобрав мужик земельки, квартир (забули, як в черзі на житло стояв, бо ж бомжем був - ні хати, ні кімнати в гуртожитку). Ото ж хотілося в нардепи, а не обрали! Треба було як Ігорку Палиці з народом поділитись хоч чимось, сказати нам як Юлька "дорогенькі мої - я з вами..." бабусі розчулились би, і дивись - в Києві квартиру доці подарував би.
Відповісти
дякую вчительеам нашим.заробили дури по 500гр розумниці наші
Відповісти
Останні новини
На виборах Волинь була продана, - Олег Рибачук
14 грудень, 2012, 15:10