Після ремонту ліфт, у якому загинула лучанка, «прийняла» експертна комісія

Після ремонту ліфт, у якому загинула лучанка, «прийняла» експертна комісія
Ліфт, у якому 12 вересня загинула лучанка, протягом 2-21 серпня капітально ремонтували. Відтак, в експлуатацію його прийняла експертна комісія, у якої до роботи технічної споруди не виникло жодних зауважень.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив заступник директора підприємства «Волиньліфт» Василь Стафійчук.

Капітальний ремонт ліфта тривав з 2 до 21 серпня цього року. Після його завершення комісія у складі представників департаменту ЖКГ, технічного нагляду, технічного експерта Волинського експертного технічного центру, ЖКП №8 та проектної організації приймала відремонтований ліфт.

«Зауважень, скарг до даного ліфта не було ніяких взагалі. Також був присутній уповноважений під’їзду, який підписував договір на укладення капітального ремонту вказаного ліфта», - додав Стафійчук.

Наразі на підприємстві не проводять внутрішнього розслідування та співпрацюють із правоохоронцями – опитали майстрів, які прибували на виклик. Натомість за наявними візуальними доказами на підприємстві намагаються зрозуміти, що ж призвело до виведення ліфта з ладу. Ліфт нині опломбований, тож наразі проникнути в шахту та дослідити кабіну неможливо.

«Капітальний ремонт провели згідно порядку... Цей ліфт виготовлений у 1978 році, введений в експлуатацію у 1979. Це третій капітальний ремонт», - додав посадовець. Згідно нормативів заводу-виробника, термін експлуатації – 25 років. Подальший граничний термін визначає технічний експерт, керуючись станом та кількістю відремонтованих вузлів.

Стафійчук висловлює родині щирі співчуття.

«Ми на сьогодні надаємо всю повністю матеріальну допомогу щодо поховання», - запевнив чоловік.

Нагадаємо, у будинку на проспекті Молоді, 19а 12 вересня ліфт затис пасажирку між 2 та 3 поверхами, жінка загинула. Рятувальники, які прибули на місце трагедії, дістали тіло загиблої. За фактом загибелі правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Сусіди розповідають, що навіть після ремонту ліфт «барахлив».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Млять - чому не опишуть детально як це трапилося , це або самогубство, або нетверезий чи неадекватний стан загиблої...
Відповісти
Щодня їздила тим ліфтом. Я і моя сім'я. Те, що ліфт був справний - ПОВНА БРЕХНЯ. Так, недавно збирали гроші з мешканців під'їзду, так, ліфт ніби було відремонтовано. Але останні декілька днів ми стали помічати, що ліфт спочатку їде, а потім закриваються внутрішні двері. Я і мої сусіди неодноразово ПОВІДОМЛЯЛИ про проблему телефоном працівників відповідних служб. Реакції нуль. Напрошується висновок, що ліфт у нас ремонтувався так, як дороги ремонтуються, для галочки А врезультаті чиєїсь недбалості загинула молода красива жінка, чудова мама 7-річної дівчинки :(
Відповісти
Посадити Стафійчука за недбалість і безвідповідальність. Привикли тільки гроші відмивати.
Відповісти
це жесть.Винні мають бути покарані.
Відповісти
Стафійчук вміє тільки поліпшувати своє фінансове становище. Звільнити його і посадити за службову недбалість.
Відповісти
Останні новини
Після ремонту ліфт, у якому загинула лучанка, «прийняла» експертна комісія
13 вересень, 2017, 13:24