Бомби і ракети: фото навчань бомбардувальної авіації на Волині

Бомби і ракети: фото навчань бомбардувальної авіації на Волині
У рамках стратегічних командно-штабних навчань, які тривають по всій країні, екіпажі бомбардувальної авіації відпрацьовували завдання на волинському авіаційному полігоні «Повурськ».

Зокрема, виконання завдань льотчики відпрацьовували на Волині 14 вересня.

Протягом 12-15 вересня на території країни відбувається низка командно-штабних навчань «Непохитна стійкість - 2017». Учора, 14-го, на полігон «Повурськ» прилітали бойові літаки із Луцького аеродрому, аби відпрацювати низку цілей.

До слова, у рамках навчань пілоти не знали заздалегідь, куди доведеться летіти та які цілі вражати, адже бойова авіація приведена до готовності на низці аеродромів. За штурвалами перевіряли вміння і досвідчених пілотів, які зокрема, є учасниками АТО, і «молоді» - курсантів старших курсів авіаційного факультету Харківського національного університету. Відтак, отримавши завдання, спочатку рухався літак-розвідник, після якого до справи бралася бойова авіація – літаки скидали бомби та стріляли із ракет у визначені цілі. Таким чином, до навчань задіяли літаки СУ-24 та Л-39.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО З НАВЧАНЬ

«У рамках цих навчань практично всі бойові частині повітряних сил підіймали у по повітряній тривозі власне для перевірки їх спроможності виконувати завдання за призначенням. Безпосередньо із авіаційних військових аеродромів завдання виконували екіпажі бомбардувальної авіації по визначених мішенях на зазначеному полігоні», - розповів Начальник прес-центру командування повітряних сил збройних сил України Роман Юрчило. Тож на полігоні проводили раптові перевірки спроможності виконання завдання.

Окрім того, у рамках навчань проводили навчально-методичні збори із резервістами. Основну увагу присвячували питанням логістичного забезпечення, прийняття особового складу резерву тощо.

Під час стратегічно-командних навчань розгорнули групи інформаційного супроводження військового та цивільного співробітництва. Вони повідомляли місцеве населення про проведення заходів на території авіаційного полігону на Волині. Тож група виїжджала в сусідні села, інформувала про заходи безпеки та проведення авіаційних навчань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ile tych samolotów macie ukropki ? jeden? i jedną lornetkę na wieży?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обстежать ліфти
15 вересень, 2017, 11:20
Бомби і ракети: фото навчань бомбардувальної авіації на Волині
15 вересень, 2017, 11:11