Син волинського Героя АТО мріє бути танкістом, як його тато

Син волинського Героя АТО мріє бути танкістом, як його тато
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.


Нелегка доля спіткала нашого наступного іменинника Володимира Крохмаля, адже його татко свідомо віддав своє життя заради України. Батько хлопця Крохмаль Володимир Антонович був командиром танку 51-шої окремої механізованої бригади. Біля смт. Станиця Луганська 17 червня 2014 року їх танк опинився в оточенні терористів, прилади були розбиті зі снайперської зброї, а сам командир підірвав себе гранатою, щоби ні бійці, ні машина противникам не дістались. За цей героїчний вчинок нагороджений орденом “За мужність” ІІІ степеня посмертно.

Уже четвертий рік хлопчина зростає без батька. На даний час він ходить до другого класу місцевої школи. Як каже сам Володимир, учиться посередньо. Не дуже любить англійську мову, проте до вподоби математика та фізкультура. І взагалі, спорт- це найбільше захоплення нашого іменинника, особливо бокс. Тому й фаворитом для себе хлопець обрав Олександра Усика, не пропускає жодного бою з ним.

У майбутньому Володимир мріє стати танкістом. І не дивно, часто діти (особливо хлопчики) намагаються бути схожими на своїх татусів, наслідувати їх у всьому, навіть у виборі професії. Але головне, як каже іменинник, вирости хорошою людиною і для цього він докладе максимум зусиль. Вже зараз намагається робити більш-менш все, що відповідає його віку, та рівняється на улюбленого героя мультфільму Супермена. Про себе ж Володимир каже, що він дуже енергійна дитина, проблем зі здоров’ям не має і у його житті все цікаве та кумедне.

За кордоном побувати хлопець ще не мав можливості, але був минулого року в Карпатах. Цей відпочинок запам’ятався йому надовго, бо настільки гори вразили дитину своєю величчю та красою що ніщо інше не зможе витіснити той спогад. Та й про Україну Володимир говорить, що це його рідна земля, місце, де він народився. І щиро бажає, щоб не було війни та все було, як раніше.

Володя дуже любить тварин. Залюбки грається з домашніми улюбленцями – котиком та маленькою собачкою Мальвіною – годує та доглядає за ними.

Мама хлопчика Крохмаль Алла Володимирівна є для нього найдорожчою людиною, яку він дуже любить та намагається допомагати. Як може, так і підтримує, бо ж іншої допомоги родина не має від кого отримати. Хлопець по своєму бачить свої домашні обов’язки, основними з них називає застилання ліжка та відкриття жалюзі на вікні.

Частку допомоги по втраті глави сімейства отримав його син, але сім’я ця багатодітна (є ще двоє старших братиків та маленька сестричка Аліса), мають статус малозабезпечених. Проживають вони усі разом у старенькому будинку, де поступово роблять ремонт. Не зважаючи на побутові труднощі, хлопчик дуже любить свою родину, каже, що вона велика і дружня. А мама впевнена, що основне, щоб всі були здорові, і всі негаразди відійдуть на задній план.

На даний час найактуальнішим подарунком для дитини є теплі речі, зокрема це може бути куртка чи взуття (усі необхідні розміри вказані нижче), а також шкільна канцелярія, якої забагато ніколи не буває. Адресу для листування нам теж вказали, так як родина не проти спілкування та привітань для іменинника.

Отож, як би не хотілось Володимиру повернутись до попереднього життя, того, де ще татко був живий, змінити щось, на жаль, не в наших силах. Але у наших з вами руках доля дня народження дитини загиблого Героя. Він так потребує підтримки та теплих слів, обіймів та подарунків ( ми впевнені, що не лише життєво-необхідних речей, а й ще якихось дрібничок, про які мріють хлопчики його віку). То ж давайте зробимо це свято незабутнім!

Інформація про батька хлопчика є у Книзі пам’яті. Деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/14/krohmal.htm .

Ріст: 135. Розмір взуття: 35.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Син волинського Героя АТО мріє бути танкістом, як його тато
20 вересень, 2017, 08:48