На Рівненщині 2-річна дитина померла від отруєння ліками

На Рівненщині 2-річна дитина померла від отруєння ліками
У Рівненську обласну дитячу лікарню 24 вересня з медикаментозним отруєнням у вкрай тяжкому стані доставили дворічну дівчинку. Врятувати дитину не змогли.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 22-ї години дитина, перебуваючи сама в кімнаті, випила ліки з пляшечки. Зі слів 38-річної матері, вона на той час була на кухні, а 35-річний батько із дев’ятирічним пасинком вийшли у магазин, - пише Рівне.Вечірнє.

Дитину каретою швидкої медичної допомоги доставили у лікарню. Медики зробили усе можливе, однак о 01:25 дівчинка померла. Тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією — злісне невиконання батьками обов'язків по догляду за дитиною.

Вчора опівдні до поліції надійшло повідомлення, що 35-річний батько забрав із приміщення судово-медичної експертизи тіло своєї померлої доньки, мотивуючи це тим, що відмовляється від проведення розтину. Чоловіка, який приїхав на таксі, затримали поліцейські. Тіло дівчинки доставили в морг для проведення експертизи.

За цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.
.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Рівненщині 2-річна дитина померла від отруєння ліками
26 вересень, 2017, 12:24