«Ревізор» з «Нового каналу» - на Старому ринку Луцька. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

«Ревізор» з «Нового каналу» - на Старому ринку Луцька. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
Центральний ринок Луцька інспектують експерти програми "Ревізор: магазини".

Інспекція відбувається 4 жовтня в передобідню пору.

Працівники ринку забороняють "ревізорам" проводити зйомку та викликали поліцію. Ті сперечаються та продовжують зймоку в м'ясному відділі. На місце події викликали поліцію.

Також представники програми забороняють проводити зйомку.

Продавці зазначають, що така передача є не на часі. На їхню думку, ця програма знімається для того, аби закрити ринок та позбавити людей робочих місць. На питання, чи дотримують в павільйоні норм санітарних кажуть, що це неважливо. Мовляв, ще ніхто не отруївся.

Продавці кажуть, що в той час, як "влада душить народ" ніхто не має права перевіряти ринки. Бо люди виживають, як можуть. Не на часі ця програма, - кажуть вони.

В той час представники "Ревізора" готуються розпочати ревізію. Навколо них зібралось багато глядачів. Всі продавці обурені.

13:30

Попри протести продавців ревізія почалася. Ведуча перевіряє ваги. Каже, що вони коректні.

13:45

Ведуча зазначила, що катастрофічною є ситуація, коли туалет в павільйоні дуже близько розташований до рядів з м'ясом.

13:52

"Я два роки був а АТО, відвідоював, маю поранення. І я в шоці від того, що тут зараз відбувається. Стало ще гірше, ніж було", - скаржиться покупець.

Поки "Ревізор" працює, на інших рядах триває торгівля.



Нагадаємо, 3 жовтня ввечері "Ревізор" інспектував супермакет "Салют" на проспекті Президента Грушевського.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переносити цю клоаку на дпз
Відповісти
Що, базарне бидло боїться перевірки.
Відповісти
О це я розумію. продавці виживають. і тому навіть рукавички не вдягають коли продають мясо.. Санітарні норми не на часі!
Відповісти
Перенести на ДПЗ. Позорище біля Замку.
Відповісти
Вибирайте слова. Не маю ніякого відношення до цього ринку, але називати людей "бидлом" - це верх хамства і невихованості, совок аж випирає.
Якщо так вважаєте, то поясніть, чому ж кожного ранку тисячі ваших "колєг"-пенсіонерів штурмують тролейбуси, щоб доїхати до ринку? Не тому випадково, що там люди продають свій власний крам, можна купити його дешевше ніж у супермаркеті і ще й поторгуватися????
Давайте, закривайте ринки. Дайте розростатися олігархам з їх супермаркетами. Душіть дрібних підприємців. Вам, пенсіонерам, по суті вже всерівно, з чим і ким молодим людям далі жити!
Відповісти
Продавці кажуть, що в той час, як "влада душить народ" ніхто не має права перевіряти ринки. Бо люди виживають, як можуть. Не на часі ця програма, - кажуть вони.
серед базарників автобляхарів часом немає?
Відповісти
Заказуха! Ринки не мають права перевіряти і ніде цього не робили. І чому фукаєте,на всіх ринках чи нашого міста чи іншого, таке саме робиться. Це справа кожного, купувати там щось чи ні.
Відповісти
За прилавками стоять одні бариги, а люди, які продають свій товар,стоять на автостоянці.У тих рвачів товар не дешевше ніж в супермаркетах.
Відповісти
"Не важливо дотримуватись санітарних норм, це не на часі, ніхто ще не отруївся"...а потрібно чекати, коли хтось отруїться? Не важливо, яка ситуація в країні, санітарних норм повинні дотримуватися всі!!! І немає різниці чи це дорогий супермаркет, чи бюджетний ринок
Відповісти
Ринок існував...і має існувати!!!!!!!
Відповісти
Все що написано про перенесення старого ринку написано проплаченими тролями! Продалися за червонець, вам чхати на тих людей , які виживають за рахунок ринку. Особливе фе тролю під кличкою "пенсіонер" Не вірю, що ти дожевеш до пенсії...
Відповісти
Це не ринок, то ЖАХ!!! Коли цей непотріб буде перенесено!?
Відповісти
Базарні - торгаші бояться перевірок які не проплатили і не можна проплатити! Тому й крик! Хай вся Україна знає який ринок в Луцьку! Доречі передача перевіряє ринки постійно по всіх містах! М'ясо купую на ринку лише для тварин бо самому небезпечно їсти в тих умовах як воно зберігається!
Відповісти
Це все путінський слід.рука москви.провокація ФСБ,нуну....
Відповісти
Останні новини
У Тернополі - спалах кору
04 жовтень, 2017, 13:55
«Ревізор» з «Нового каналу» - на Старому ринку Луцька. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
04 жовтень, 2017, 13:37