У Луцьку презентували фільм, який створив «1+1»

У Луцьку презентували фільм, який створив «1+1»
5 жовтня на факультеті історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулась презентація фільму «Україна. Повернення своєї історії» (частина ІІ).

Кінострічка була цього річ презентована на 26-у річницю незалежності України.

Фільм був знятий компанією «1+1 продакшн».

за задумкою авторів Акіма Галімова та Руслана Шаріпова, команда найкращих істориків та археологів спробувала відновити справжнє обличчя засновника династії – Ярослава Мудрого. У процесі пошуку останків його нащадків та прижиттєвих зображень руського правителя автори фільму «Україна. Повернення своєї історії» провели масштабне розслідування та зробили декілька вражаючих відкриттів.

В рамках заходу, організованого завідувачем кафедри археології, давньої та середньовічної історії України, професором, доктором історичних наук Ярославом Шабалою та заступником директора Луцького державного історико-культурного заповідника Віктором Баюком, студенти мали змогу переглянути фільм та поспілкуватись з авторами фільму Акімом Галімовим та Русланом Шаріповим, які завітали на факультет.

Автори розповіли про особливості знімального процесу, труднощі, які виникали та про свої плани на майбутнє в рамках проекту «Україна. Повернення своєї історії».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку презентували фільм, який створив «1+1»
07 жовтень, 2017, 10:47