У Луцьку зловили п'яного таксиста, який віз пасажира

У Луцьку зловили п'яного таксиста, який віз пасажира
У Луцьку вночі затримали п’яного таксиста. Тест на алкоголь в крові показав 1,21 проміле. В салоні його авто був пасажир.

Інцидент трапився вночі, 7 жовтня. Таксист стояв на автостоянці біля магазину «Наш край», що на вулиці Шевченка, 13. Те, що він має ознаки алкогольного сп’яніння, помітили активісти «Самооборони». І повідомили поліцію.

Коли чоловіка зупинили, він запевняв, що не вживав алкоголю. Однак, за словами поліцейських, він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Згодом таксист «надув» в драгер на 1,21 проміле. Проте зазначив, що минулого дня випив лише пляшку пива. Вона й показала такий «алкогольний» результат.

Працівники патрульної поліції склали протокол за статтею 130 КУпАП. Таксист подзвонив до свого товариша, який мав відвезти його додому.

До слова, пасажир, який був в авто, також мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він постійно перепитував, чи зможуть вони їхати далі. Також зазначив, що йому всеодно, в якому стані водій.

«Бачте хлопці, наробили чоловіку біди. Тепер має проблеми з поліцією. Яка різниця, яким він їхав», - звернувся він до активістів «Самооборони», які першими помітили нетверезого таксиста, який сідав за кермо.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку зловили п'яного таксиста, який віз пасажира
07 жовтень, 2017, 11:40