У Луцьку посадять клени в честь загиблих Героїв

У Луцьку посадять клени в честь загиблих Героїв
Волонтерський рух "Мeцeнaти для сoлдaтa" та ГО "Сучасна Волинь" за сприяння Луцької міськради та Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства запрошують волинські родини євромайданівців та полеглих бійців АТО посадити 70 кленових саджанців.

Акція відбудеться 14 жовтня о 15:00 у парку Героїв Майдану та Небесного Легіону, який нещодавно отримав доповнену назву на честь всіх волинян, що поклали своє життя під час Революції гідності і визвольної війни з російським окупантом, - інформує у спільноті "Меценати для солдатів" волонтер Руслан Теліпський.

"Ми хочемо створити ці кленові насадження для вічної пам'яті мужніх і сильних духом чоловіків, які народились чи проживали на Волині, і захищаючи нашу волю під час Революції Гідності та незалежність від російського окупанта, поклали своє життя за наше мирне небо.

Внесок у сучасну історію української держави як загиблих майданівців, так і військовослужбовців є неоціненний. Для їх родин, та всіх волинян цей парк стане пам’яткою великого патріотизму та жертовності заради Батьківщини, а таке об’єднання буде символічним. Тож нехай у цьому місці пам’ятні дерева Героїв новітньої історії будуть поруч", - йдеться у дописі.

Це вже буде друге масове висадження у парку саджанців родинами загиблих Героїв.

Перший етап відбувся 13 травня до Дня матері, а цього разу символи продовження життя висаджуватимуть у День захисника України.

"Ми щиро сподіваємось, що всі імена Героїв Майдану і Героїв Небесного Легіону навічно залишаться у нашій пам’яті і цей парк згодом стане чудовим символічним продовженням життя наших полеглих волинян та пошаною до новітньої історії України, творцями якої вони стали, навічно вписавши ціною власного життя своє ім’я у її квітуче демократичне майбутнє та спільну перемогу над підступним агресором!!!" - зазначає Руслан Теліпський.

Волинським сім’ям, які минулого разу не висаджували саджанці, варто звертатись за телефоном: 050-973-44-84.

Крім того, організатори запрошують усіх небайдужих волинян, бійців, учасників Євромайдану у Києві та на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку посадять клени в честь загиблих Героїв
10 жовтень, 2017, 10:33