Дешевше за оренду: «Інвестор» пропонує доступне житло в Луцьку і Ковелі*

Дешевше за оренду: «Інвестор» пропонує доступне житло в Луцьку і Ковелі*
Будівельна компанія «Інвестор» та «Кредобанк» започаткували спільну програму кредитування. Тепер придбати квартиру в житлових комплексах «Інвестора» можна у рамках іпотеки під вигідні відсотки.

Презентували проект під час прес-конференції 10 жовтня.

«Ми дуже довго працювали над тим, аби покращити можливість придбання житла нашим клієнтам. Один із виходів - іпотечне кредитування, це, в принципі, найкращий спосіб вирішити ці питання», - зауважив директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський. Тож компанія підписала угоду із «Кредобанком» про надання кредитів клієнтам, які купуватимуть нове житло від «Інвестора».

На думку Разумовського, нині не вигідно орендувати житло через високі ціни. Адже винаймати принаймні однокімнатну квартиру у центрі міста «потягне» до 5-ти тисяч гривень. За ставками ж, як пропонує «Кредобанк», за своє жило треба буде сплачувати лише 3,5 тисячі гривень на місяць.

«Ця сума буде меншою, ніж оренда житла сьогодні в Луцьку», - резюмував будівельник.

Андрій Разумовський
Андрій Разумовський


Регіональний директор волинського відділення «Кредобанку» Катерина Фурманюк зауважила, що нині банк пропонує найнижчу кредитну ставку на українському ринку – від 15,9%.

«Всі кризи та війни рано чи пізно закінчуються, а процес влаштування житла для молодих сімей завжди був проблемою. Цю проблему ми намагаємося вирішити на регіональному рівні, тому ми підписали із нашим партнером Будівельною компанією «Інвестор» дійсно унікальну угоду- унікальну пропозицію на ринку не тільки волинського регіону, а й українському загалом», - розповіла Фурманюк. Для тих, хто купуватиме житло в «Інвестора», ставка першого року кредитування становитиме 10% не залежно від об’єкту - це допоможе отримати таке жадане житло в новобудовах усім, хто мріє про власну оселю.

«Інвестор» - прогресивна компанія, яка за 2-3 роки є домінуючою на ринку. Їхнє житло яскраве неординарне, модернове, прогресивне», - додала Фурманюк.

«Ставка відверто кажучи, говорячи мовою фінансистів, є демпінговою», - зауважила Фурманюк.

Катерина Фурманюк
Катерина Фурманюк


Місячний платіж у рамках кредиту становитиме 3,5 тисячі гривень, у перший рік відсоткова ставка становитиме 10%. Перший внесок становитиме до 30% від загальної вартості житла. Кредит можна буде взяти на термін 5-20 років. Важливим моментом є ефективність кредиту, адже ставка у договорі - у гривнях, та не буде змінюватися навіть із зростанням інфляції. Зрештою, купівля власного житла на таких вигідних умовах – чудове капіталовкладення.

До слова, програма кредитування діятиме на житлові комплекси «Супернова», «Юпітер» та «Парковий квартал» у Ковелі.

Додаткову інформацію щодо умов придбання квартир можна отримати у відділі продажі на вул. Коперника, 13в у Луцьку, або ж за телефоном 096 030 20 10.

Також дізнатися про іпотечну програму детальніше можна у відділеннях «Кредобанку» на проспектів Волі, 42, вул. Кривий Вал 31 та Лесі Українки 28а.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.