Бізнес, який любить місто: у Луцьку відкрили оновлені алеї Центрального парку

Бізнес, який любить місто: у Луцьку відкрили оновлені алеї Центрального парку
У Луцьку у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відкрили оновлені алеї, реконструйовані за кошти місцевих бізнесменів.

Захід організували 17 жовтня.

Доріжки для прогулянок вирівняли та виклали новою бруківкою. Оновити та осучаснити парк взялися луцькі бізнесмени, які вклали кошти в реконструкцію покриття.

Так, алею праворуч від центрального входу відновили за кошти ТзОВ «Волиньтабак». Алею від Старого ринку до центральної алеї відновлював ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс», а алею від центрального входу до переходу між меліоративними каналами відновив ПАТ «Луцьксантехмонтаж». Оновили й доріжку від каналів до «Ротонди» - її профінансував обслуговуючий кооператив «Яровиця». Алею від каналів до вулиці Глушець реконструював «Луцьккомунбуд», алею ліхтарів – ТзОВ «Забіяка» та приватний підприємець Юлія Дмитрук, а оновлена алея парасольок з’явилася завдяки сприянню депутата Сергія Були та ПП «Ространс».

Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що варто пригадати, як парк виглядав до реконструкції, мовляв, іноді соромно було приводити сюди туристів.

«Сьогодні це місце стало родзинкою нашого міста. Сьогодні сюди не соромно привести друзів із інших міст та туристів з інших каїн, сьогодні самому дуже приємно відпочивати. І все це відбулося завдяки тим людям, які вклали свої кошти в реконструкцію цього парку, які об’єдналися навколо мети покращення цього парку», - зауважив він. Тож Поліщук подякував підприємцям, які завітали на відкриття, за створену ними красу.

Опісля підприємці, кожен з яких долучився до реконструкції та «опікувався» певною алеєю, разом із посадовцями урочисто перерізали червоні стрічки. На згадку вони отримали скляну фігурку із логотипом Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бізнес, який любить місто: у Луцьку відкрили оновлені алеї Центрального парку
17 жовтень, 2017, 16:20