Додати запис

Новітня історія України: Тотально «толерантна» феодальна держава!
























Террор Януковича и режима против украинского народа
Янукович та його правлячий режим своїми діями перетворили Україну на одну із найвідсталіших держав Європи і цілого світу. Усі макроекономічні, фінансові, соціальні показники України з кожним днем лише погіршуються.
Достатньо подивитися офіційну статистику щодо будь-яких економічних показників, і все стане зрозуміло: режим Януковича повністю завалив економіку України. Ситуація тримається лише завдяки тому, що уряд Азарова-Арбузова практично щотижня здійснює нові мільярдні запозичення. Але рано чи пізно ця мильна бульбашка лусне, і на Україну чекатиме повний фінансово-економічний крах.
Так, 21 березня 2013 року Нацбанк нарешті опублікував дані щодо валового зовнішнього боргу України (державний борг плюс корпоративний) у 4 кварталі 2012 року, який, згідно з цією інформацією, виріс до 135,05 млрд. доларів (на 2,6 млрд. доларів більше, ніж у третьому кварталі 2012 року), і можна спрогнозувати, що на середину березня 2013 року ця цифра зросла приблизно до 137 млрд. доларів. Отже, впродовж трьох років правління Януковича валовий зовнішній борг України зріс на 33,6 млрд. доларів (32,5%) – із 103,4 млрд. доларів станом на кінець 2009 року. Згідно із даними Держкомстату, ВВП України у 2012 році склав 1,4 трлн. гривень, або 176 млрд. доларів.
Отже, валовий зовнішній борг держави дійшов до позначки 76,7% ВВП. Але при цьому слід врахувати, що ВВП України – штучно завищений, цей показник подається у поточних цінах, без врахування інфляції попиту та інфляції пропозиції, він обраховується у невідповідності із міжнародними стандартами, то ж можна припустити, що якби ці міжнародні стандарти були дотримані, ВВП України складав би близько 130 млрд. доларів.
Паралельно стрімко погіршуються і інші економічні показники – скорочення золотовалютних резервів, зростання дефіциту державного бюджету, зростання прямого державного боргу, безробіття, банкрутство міст і державних монополій, зростання дефіциту Пенсійного фонду. При цьому уряд Азарова-Арбузова демонструє повну некомпетентність і непрофесіоналізм. В цьому можна було переконатися 22 березня під час виступу міністра соціальної політики Королевської у стінах Верховної Ради. Складається таке враження, що вона взагалі не розуміє, як керувати цими процесами в соціальному секторі. http://osp-ua.info/
Декларація Януковича про доходи за 2012 рік:

Згідно з декларацією, у 2012 році загальна сума доходів Януковича склала 20 мільйонів 388 тисяч 314 гривень.
За рік президенту нарахували зарплату в сумі 774 тисяч 877 гривень.
Сума доходів дружини Януковича – Людмили – за рік склала 24 тисячі 500 гривень, з яких зарплата – 19 тисяч 219 гривень.
Як відомо, загальна сума доходів Януковича у 2011 році склала 17 мільйонів 362 тисячі 24 гривні. Зарплата президента за 2011 рік склала 757 тисячі 615 гривень.
Детальніше:http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/1/6986937/












А це Луцьк-Старий ринок,де "господарює" пан Горгут,який у 2012році був нагороджений Януковичем орденом за значний внесок в розвиток економіки України








А тепер,до вашоє уваги блискуче видовище,як відпочивають у своєму «Парламентському клубі» ті,хто нам 20 років закони пишуть!

Звичайно така соціальна несправедливість та узурпація феодально-диктаторської влади, викликає в громади,за чий рахунок приспівуючи живе ця «влада»,обурливий гнів та ненависть. Нещодавній емоційно-громадський спалах,у вигляді сніжкометання в представників правлячої партії ПР,розглядається провладцями як тероризм. А як же тоді називається те,як ця злочинна хунта глумиться над Україною та українським народом?Чи не геноцидом нації?І вони ще сміють при цьому заїкатися про якусь толерантність до них?
То нехай вони розкажуть про ту свою «толерантність»,звичайним жінкам,а не депутатшам,що стоять по 10 годин взимку на базарах під відкритим небом, щоб прогодувати свої сім'ї. І дубнуть від холоду. І тим жінкам у віці 70-ти років,які миють підлоги в офісах ночами, щоб не псувати собою "товарного" вигляду офісів. Миють за жалюгідні копійки, які дозволяють їм не вмерти від пенсії до пенсії. Тим жінкам,що калічіють по селам, хворіючи роками і не маючи доступу до елементарної медицини. А ще тим жінкам,що виїзджали та виїзджають масово за кордони і носять там судна від італійців та греків.Тим хто немає за що зібрати своїх двох чи трьох дітей до школи. Тим хто відчуває себе непотрібним у власній країні, коли ти не живеш, а щодня здійснюєш подвиг. Вам жалко депутаток? Мені - ні. Я згодна, непристойно. А чого ви хотіли в країні, де все вже давно перевернуто з ніг на голову? Все інше - пристойно, так? Вас бентежить світло-бежеве пальто Марини Ставнійчук і її емоції? Вас бентежать переживання Ірини Горіної? Мене - ні. Ми з ними на різних планетах. У паралельних світах, які ніколи не перетнуться. Мене бентежать емоції матері, у котрої вмирає дитина і весь світ збирає по копійці. А ці тварини в цей час просиджують в спа-салонах, витрачаючи сотні доларів на себе, улюблених. Мене бентежить стара сусідка, яка не від хорошого житття сидить з табличкою "Здаються кімната на літо", і платить "за спокій" мєнтам. Мене бентежить син моєї подруги, який має червоний диплом, і працює за 2 тисячі гривень, бо іншої роботи, в тому числі і за спеціальністю - немає! Терпець уривається. Згадайте другу революцію в Киргизстані. Тоді люди прийшли і потрощили всі елітні будинки. Коли людям не дають жити, люди і не живуть. Вони ідуть на війну,а на війні як на війні!Війна не знає слова-толерантність!
«Толерантний – здатний переносити несприятливий вплив» (Великий тлумачний словник української мови)

На зневіру, біль, і розпач, і відчаї
Нам придумали повчання, щоб мовчали.
Щоб оголене прикрити зле сумління,
Запроторити за тінню чужослів’я.
Заялозили, пригладили, прибрали.
Німець скаже: «Ви – моголи!» – й ми вже бранці.
І – на блюдці нам, коректно й толерантно.
І вже дивимось на слово те баранно.
І вітаємо, і плещемо в долоні,
Бо – «непомнящі тьоть Моті» й «дяді Льоні».
– Занедужало ти, вдарилось, дівчатко? –
Цить, мале, терпи – й минеться. Тре’ мовчати.
Це терпи і те терпи. Терпи, баране.
Ти ж терплячий, мій народе? Толерантний!
Бог терпів і ми смиренно… вимираймо.
Бо прийдуть на крик і стогін толерали.
Нам болить, а ми привітно зуби скальмо.
Десь буває жид терплячий чи москалик?!
Мовби ні голодоморів, ні репресій,
Ні червоної чуми, ані єресі!
Зреагуй, коли болить, якщо – не раб ти!
Не злікує жодну рану толерантність!

У відповідь на народну не толерантність ПР та КПУвлаштували акт згвалтування Конституції України,провівши «воровський сходняк» на Банковій!
А на заключення цього театру абсурда, вони вдалися до таких пафосних та блюзнірських дій:«Регіонали в Раді помолилися за примноження добрих справ»
http://tyzhden.ua/News/76543
«Депутацький псевдомолебен влаштований ПР у парламенті,зайвий раз демонструє на який Содом і Гоморру перетворюється Верховна Рада.


Чечітов–«Майбутнє України знаходиться у міцних «демократичних» руках партії регіонів,яка консолідує суспільство і веде його до Європейського дому!»
Злочинна хунта веде до Європи? А чи не в такій спосіб?


За угорським громадянством звернулись уже понад 50 тисяч громадян України http://short.24tv.ua/6NS7MwY


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.