Додати запис

Люди на Західній Україні збирають підписи проти «Свободи» та судяться з її депутатами.

Більше двох місяців триває протистояння Ківерцівської громади та депутатів з ВО «Свобода», які, всупереч думці громадян, хочуть перейменувати вулиці в місті. Бо впевнені у тому, що місцеві жителі в силу своєї розумової відсталості не можуть осягнути постаті українських фашистів Шухевича та Бандери, і тому їм треба в цьому «допомогти». Свободівці у своїй політиці, вочевидь, і керуються виключно настановами Бандери з Шухевичем, котрі були переконані, що «… хлоп не сміє політикувати, він має слухати і безоглядно виконувати накази проводу. Дати хлопові політичну освіту це те саме, що заставити його критикувати провід, міркувати над тим, правильну чи неправильну політику веде провід – цього допустити не можна!» (фонд СБУ еденица хранения 1068).
Неофашисти в особі місцевого депутата від ВО «Свобода» Вронського О.С. – до речі, колишнього священнослужителя УПЦ, якого, за словами священиків, свого часу з ганьбою вигнали з церкви за зловживання спиртними напоями та здирництво вірян, прийшли в «тваринну ярість», коли, на думку українських нацистів, «хлопи», тобто люди з місцевої громади, і Волинська обласна організація Комуністичної партії України подали до суду щодо визнання незаконним та скасування рішення Ківерцівської міської ради про перейменування вулиць. Депутат Вронський О.С. та його пособники почали спочатку залякувати людей, які зголосилися допомогти волинським комуністам і виступили на їхньому боці в суді. Коли це не допомогло, приїхали до однієї з позивальниць Задерей Марії Василівни та намагалися підкупити її тим, що проведуть воду та поліпшать її житлові умови, аби та відмовилася підтримати позов комуністів.
Ківерцівський районний суд уже підтримав клопотання комуністів та заборонив місцевій владі перейменовувати вулиці до прийняття судового рішення по суті у справі.
Отож, дорогі ківерчани, вулиці знаної антифашистки Паші Савельєвої, яка загинула за Україну в роки Великої Вітчизняної війни від рук німецьких окупантів та їх посібників, і Бойка, котрий був на смерть закатований польським режимом Пілсудського лише за те, що хотів об’єднання України, залишаються у вашому місці. Адже волиняни всі гуртом повстали та разом з усім радянським народом перемогли фашизм у 20-му столітті, то переможуть і неофашистів із ВО «Свобода» в 21-му.





Михайло Кононович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вронський місцевий клоун та пияк!
Відповісти
камсамол, ви фашизм на львів-арені вже знайшли?
Відповісти
984 підписи зібрали Ківерчани проти клятих Свободівців!ГАНЬБА!
Відповісти
Плачу за фото або відео п'яного Вронського! При відсутності таких - прошу не дзявкати!
Відповісти
Ой пам'ятаю, хтось обіцяв Вронського і нациків в суді рвати як мавпа газету, а як виявилось, то комуністи не розрізняють свою партійну організацію від її керівних органів! Від себе обіцяю - в судовому процесі отримаєте відповідь - хто ви й кого представляєте! Повірте, ви мене дістали, а це вам не Ківерці, не райпрокуратура... Чекайте - далі буде!
Відповісти
Кананович работал у нас в части помповара.Жрал селедку и запивал сиропом.Уволили с работи за воровство и непростые отношенмя к молодым солдатикам....
Відповісти
Свободівці обламалися на людях, ми вам фашисти кляті ще покажемо як вулиці в нас без нас перейминовувати!Виродки вашистські!
Відповісти
Придурок Кононович бреше!Священник О.Вронський дотепер проводить недільні Літургіі в монастирі при Луцькому Кафедральному Соборі ....Кононовіч ти краще розкажи як провозиш контробандні речі через українськл-білоруську границю)))))
Відповісти
Да провожу, а ШО?
Відповісти
Бандера кат та вбивця і в Європі таким як Свобода не місце!
Відповісти
Може Кононович оприлюднить копію ухвали Ківерцівського районного суду Волинської області від 26 вересня про залишення позову без розгляду?
Відповісти
Цілувальникам в дупу комуністів раджу спакувати валізи і пі...ти в рассєю. а як немає грошей на білет туди - то хоч до олики доберися хлопе, бо дах тобі таки знесло.
Відповісти
я не шарю в темі, але хочу срача.
Відповісти
Виявляється Вронський такі насправді алкоголік та брухун як нам і казали депутати з БЮТ!!!
Відповісти
І ПІДАРАС!!!!!!!
Відповісти
Свободівці просим всією громадою та господом богом відчепіться від наших вулиць!!!
Відповісти
Брати Канановічі ви як сідаєте писати некуріть нічого хоч декілька днів.
Відповісти
Хлопці лікуйтесь 6-та палата, в Липинах.
Відповісти
Панове! Назва - комуніст не менш ганебна і принизлива для нормальної людини, аніж фашист але лише комуніст може назвати Бандеру і Шухевича фашистом.
Відповісти
Знову чмо розгавкалося. Не дає цьому безбожнику спокою ні Свобода, ні священослужителі...
Відповісти
Давно не читав такої суміші совітської та гебельської пропаганди.Комунякам "точно дахи рве".Знаю Вронського, він жодного алкоголю категорично не вживає.Біснуваті залякали людей , що внаслідок перейменування вулиць прийдеться платити по дві тися грн. з хати, тій попідписувалися з ляку проти перейменувань.Навіть Ківерцівського прокурора налякали,що той бідний чуть не впісявся і знайшов порушення в порядку перейменувань вулиць. Оце хохма.
Відповісти
Бояться комуняки, що за ними гілляка плаче-яку бучу зняли.
Так ще це чмо Кононович в Ківерцях по російськи розмовляє.
І скільки наші люди будуть вірити тим комунякам- весь світ вже давно прирівняв комунізм до фашизму...
Відповісти
Особливо кітайці.
Відповісти
Коли вже ті комуняки виздихають і не будуть смородити довкілля. Лінник позаписував до своїх кляуз даже неповнолітніх. Нехай би на могилках позбирав ще підписи то може здійснився би Божий
Відповісти
Агов кононовічі!!!! Досить писати побрехеньки про Вронського.Особисто знаю Олександра і можу сказати, що він нормальна, адекватна людина на відміну від вас виродків!!!
Відповісти
Виправдовується лише винний...
Значить Вронський дійсний алкаш і злодій.
Відповісти
http://blog.meta.ua/communities/politicheskie-opponenty/posts/i2099090/
Відповісти
АЙ молодець . . . )))))
Відповісти
А може від щей првар-пусудомойщик а армії ???
Відповісти
1. 26 вересня 2013 року Ківерцівський районний суд Волинської області виніс ухвалу про залишення позову комуністів без розгляду;
2. Ківерцівський районний суд Волинської області не задовільняв клопотання комуністів - це брехня, у справі є ухвала про задоволення заяви Задерей Марії Василівни про забезпечення позову. Цією ухвалою ніхто нікому не забороняв нічого перейменовувати, лише призупинено дію рішення міськради про перейменування вулиць до вирішення питання по суті.
3. Безграмотні комуністи, як істинні герої, в своїх документах наробили масу помилок, а тепер за них в суді мають відбиватись люди похилого віку, хто не вірить - віднайдіть ухвалу Ківерцівського районного суду по цій справі від 26 вересня й переконаєтесь, що комуністи вже не є позивачем у справі - вони просто ніхто (можу довести документально)
4. Список комуністичної брехні можу продовжити, але найбільше про них, їх турботу про людей та високий професійний рівень розкаже остаточне рішення суду!
Відповісти
геть з життя України !!!
Відповісти
Вронський вгамуйся та похмились!!!
Відповісти
В цілому світі, крім Росії і Білорусі, заборонена комуністична ідеологія.І де береться така наволоч як той довбаний кононович, за яким психіатричка плаче.Агент ФСБ Росії, який навіть свої прізвище пище по російськи, хоча має українське прізвище, скотина.
Відповісти
коммунисты победят!
предлагаю после всего сказаного и написанного про этот суд, если Вронский и Ко проиграет суд - застрелиться!
Кишка тонка Вронский?
Відповісти
Кишка як рване,то тебе гамном першочергово закидає риг недобитий
Відповісти
А можна фото Конана побільше?
Відповісти
Є шанс зробити ставки - хто ж вигррає у цьому процесі? Хто прийме ставку?
Відповісти
Коммунисты удачи вам в борьбе с мудаками!
Відповісти
Сам живу в Ківерцях, читаючи коментарі дивуюсь скільки в нас неадекватних, безграмотних людей, особливо це стосується комуністів і їм подібних. Шановні комуністи, прошу вас відкрити сторінку під назвою Google і пошукати значення комунізму, фашизму і нацизму, це перше(просвітіться трохи ато як стадо тупих баранів). Друге, стосовно перейменування вулиць. Спочатку були проведені громадські слухання про які було місцевими ЗМІ було повідомлено громадян. Потім цим питанням займалась спеціально створена комісія, після чого це було винисено на голосування міської ради. Підкреслюю НА ВСІХ ЗАКОННИХ ПРАВАХ!!! А те що вони позбирали підписи це все через те що ці кляті комуністи ходили від хати до хати тай переконували людей що перейменування вулиць обійдеться їм у кругленьку сумму, це ще раз підкреслює безграмотність та бездумне поклоніння своїм вожакам, вам не соромно обдурювати громаду? А потім ще й обіцяєте гарне майбутнє, що ж з нами буде коли дані люди будуть на керівних посадах. Та й ці безграмотні звернення, жах, це просто жах шановні.
Відповісти
Завтра суд! Комуністи знову будуть "ховатись в жити", а бабуся у 80 років відстоюватиме їх ідеали... А може чхнути на все й самому на суд заглянути - рідко таке видовище можна зустріти...
Відповісти