Додати запис

Чи дійсно смерть Скрябіна - випадковіть?

Підприємець 29-річний Дмитро Ященко із Запоріжжя їхав із Кривого Рога вранці 2 лютого. Каже, бачив аварію, у якій загинув Андрій Кузьменко. Той їхав білою "Тойотою".

— Мене обігнав білий джип, — розповідає. — Його наздогнала чорна "Хонда" й почала підрізати на повороті з боку обочини, ніби штовхаючи до середини дороги. Вдалині стояв молоковоз. Коли "Хонда" виштовхала джип, молоковоз виїхав назустріч. "Тойота" з ним зіштовхнулася. "Хонда" поїхала далі. А я зупинився. Ще багато машин стали й кинулися до місця аварії. Дівчата й жінки вищать, кричать.

Нас їхало четверо мужиків, підійшли до водія джипа. А він так затиснений, що всі разом не могли двері відкрити. Водій був ще живий, ворушив лівою ногою. Голова в крові. Я притулив пальці до шиї, пульс відчувався. Хвилин за 20 він помер на наших очах. "Швидка", ДАІ, еменесники приїхали хвилин за 40 чи годину з Кривого Рога. Хоча із Дніпропетровська їм хвилин 15–20.

Машину стали розрізати. Побачили, що на підлозі біля водія була непритомна жінка (адміністратор гурту "Скрябін". — "ГПУ") Ольга Любченко. Її забрали. Водій молоковоза був на диво спокійний. Хоча в таких ситуаціях почуваєшся винним, біжиш витягувати, допомагати. А він — хоч би що. З ним їхала жінка, була в легкому шоці.

Я сказав даїшникам, що був свідком аварії. Але мене не хотіли слухати, взяли телефон, і досі ніхто не дзвонить. Увечері друг, який був зі мною в машині, сказав, що то загинув Скрябін.

Чоловік розмістив оголошення про аварію на своїй сторінці у "Фейсбуці". Наступного дня її заблокували. Дмитрові телефонують незнайомці. Запрошують на зустріч, щоб поговорити про аварію. Розпитують, де живе.

— Схоже, мною зайнялися, — каже Ященко. — І вся ця аварія мені здається запланованим убивством.


Матеріал взято з http://gazeta.ua/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ваші натякі співпадають з натяками фесебе.
реально, його смерть не змінила в українському політикумі нічого, адже він був відмінним співаком, а не політиком, критикував владу(а її завжди критикують), але впливу він не мав, тому не треба вигадувати дурниць і постити на радість кацапам "вброс".
Відповісти
Путлєровський провокатор.
Відповісти
а чим твій "шоколадний заяц" кращій від путлєра?
Відповісти
він хоч і шоколадний, але не відсилає зброю та бойовиків "гумконвоями" у другі країни та потім не клеїть з себе дурня, що нічого не відбувається.
Відповісти
дуже треба багато мізків щоб передрукувати з інета чутки нічим не підтверджені. почитайте коментарі хлопців з його команди і дайте спокій його душі.
Відповісти
Цю інфу запустили рос. канали. І цим усе сказано
Відповісти
Особисто я теж вважаю, що це нещасний випадок і що не варто домислів робити, але казати, що от ті, хто каже, що аварія замовна що це правокації Путіна теж не маю права, бо я там не був і не знаю. Тому тих, хто каже, шо це Путінська пропаганда раджу цього не робити, бо ні вас, ні мене там не було. Останнім часом чомусь прийнято на те, що йде в розріз з владою, казати, о це замовив Путін і цього говорити не можна. На цю тему є дуже класна стаття Остапа Дроздова
http://ua.112.ua/analityka/yak-viyna-na-shodi-rozstrilyala-ukrayinsku-zhurnalistiku-186920.html

Тому, аби підсумувати хочу сказати, що я не вірю в те, що Кузьмі аварію підлаштували, але відкидати цього, що пишуть протилежне не маю права.
Відповісти
ви теж підпали під пукінську пропаганду.
їх вброси завжди робляться так, щоб тінь на них не падала і ви думали, що це не вони, а реально так і було, в цьому то і сенс вбросу, збити вас з пантелику і вкласти у ваш мозок потрібне для них бачення подій.
а критика від вбросу дуже легко відрізняється.
критика базується на фактах та конкретиці, пропонуються шляхи вирішення проблеми, а вброс приховано сіє сумнів у ваших головах, викликає ваше бажання критикувати самому, як наслідок - ви не думаючи починаєте негативно ставитись до події.
приклад є навіть тут у коментарях))
"Олександр 09 лютого, 10:55
а чим твій "шоколадний заяц" кращій від путлєра?"
суть послання очевидна - обілити ката українського народу та викликати негатив до українського президента, який не опустив руки, а їздить по всьому світу і заручається допомогою, через що пукіну вводять санкції, які реально діють, щоб московська пропаганда не казала)))
Відповісти