Поїсти у ресторані за… 78 копійок

Поїсти у ресторані за… 78 копійок
«Patio di Fiori» ламає стереотипи!

Напередодні свята весни та краси перший ресторан Високої кухні у Луцьку «Patio di Fiori» презентував нове, неординарне, якісне та оригінальне меню від власника ресторації Володимира Пащенка.

«Насправді я дуже хвилююсь, адже сьогодні – мій творчий дебют. Нарешті я спромігся створити власне меню, і маю надію, що воно прийде до душі нашим гостям», – такими щирими зізнаннями розпочав презентацію Володимир Митрофанович.

Меню від Пащенка і справді оригінальне, адже по-перше, запропоновані страви – корисні та дієтичні, та водночас дуже смачні. По-друге, ціни на страви не можуть не дивувати. Так, перша страва, салат, основна страва, гарнір та напій вартують разом усього 78 копійок! Де ви ще зможете у Луцьку повноцінно, якісно попоїсти та ще й корисними і дієтичними стравами? Як виявилось, тільки у «Patio di Fiori»!

«Коли я продумував ціни, то мав бажання, аби для багатьох людей похилого віку моє меню стало нагадуванням про їхню безхмарну молодість, про ті часи, коли у країні продукти і справді коштували копійки. Звичайно, ми не можемо нагодувати за 78 копійок усіх, але кожного дня ми запрошуємо 20 людей прийти і насолодитись корисними та дешевими стравами. До речі, вивчаючи меню різних ресторацій міста, ми з подивом зауважили, що дієтичного, збалансованого меню не має жоден із них. Саме тому ми і створили це меню для простих людей, які допоможуть нам зламати стереотип, мовляв, ресторан «Patio di Fiori» тільки для дуже заможних клієнтів. Насправді я завжди розчулююсь, коли бачу по-святково вбраних літніх людей. Вони немовби світяться з середини добром та задушевністю, милосердям та оптимізмом. Дуже хочу, аби вони завітали до нашого ресторану, посиділи у спокійній домашній атмосфері та пообідали стравами з нашого нового меню», – щиро запросив до свого ресторану Володимир Пащенко.

За словами Володимира Митрофановича, для нього буде надзвичайно приємно, коли за столиками «Patio di Fiori» будуть сидіти і студенти, і літні люди, і родини, і компанії справжніх друзів. А в тому, що страви дієтичного меню будуть готуватись зі справді свіжих та якісних продуктів, кожен гість ресторану зможе пересвідчитись особисто, адже кухня «Patio di Fiori» відкрита для кожного.

Окрім презентації власного меню, Володимир Пащенко поділився новинами від ресторації.

Так, якщо лучани та гості міста виявлять бажання відпочити у «Patio di Fiori» та забронюють столик, їм у користування надають автомобіль «Mercedes-Benz S-класу», який спочатку відвезе гостей до ресторації, а потім – додому. Такий без сумніву приємний автосервіс почне діяти, починаючи з 10 березня.

За кілька днів гості ресторану зможуть також поласувати стравами японської кухні найвищої якості. «Знову хочу зауважити, що найвища якість – це не зовсім не означає найвищих цін. Адже головним завданням нашого ресторану є ексклюзивно задовольнити смакові вподобання якомога більшої кількості наших гостей», – наголосив Володимир Пащенко.

До речі, посмакувати стравами японської кухні від «Patio di Fiori» можна буде у вдома чи в офісі, адже зовсім скоро запрацює сервіс доставки.

У весняних планах ресторану запропонувати гостям на літній терасі так зване «Тепан-шоу», під час якого кухар на спеціалізованому столі-плиті демонструватиме прямо перед клієнтом процес приготування їжі.

Отож, завітайте до першого ресторану Високої кухні у Луцьку «Patio di Fiori» та насолодіться дієтичним та корисним меню від Володимира Пащенка усього…за 78 копійок!

Ірина Белоцька

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прийде якесь "похилого віку" і зробить скандал за 78 копійок.
Відповісти
Я вірю в людей.
Буде все добре
Відповісти
Я маю оплатити свій профіль?
Відповісти
...Коли я продумував ціни, то мав бажання, аби для багатьох людей похилого віку моє меню стало нагадуванням про їхню безхмарну молодість, про ті часи, коли у країні продукти і справді коштували копійки. Звичайно, ми не можемо нагодувати за 78 копійок усіх, але кожного дня ми запрошуємо 20 людей прийти і насолодитись корисними та дешевими стравами...
Відповісти
А можна навести прізвища тих 20 самих щасливих жителів Волині, яких ЩОДНЯ запрошують в НАЙДОРОЖЧИЙ ресторан Луцька на обід від відомого громадського діяча, видатного журналіста та мецената пана Пащенка за 78 копійок)))
Відповісти
Перш ніж робити меню за 78 коп,зробіть сан.книжки працівникам
Відповісти
Останні статті
Чиї інтереси захищає влада?
24 березень, 2016, 16:50
Поїсти у ресторані за… 78 копійок
07 березень, 2016, 17:57