«БудуйТіло-2»: вистраждані «мінуси» на вагах

«БудуйТіло-2»: вистраждані «мінуси» на вагах
На ВолиньPost триває другий сезон проекту «БудуйТіло», у рамках якого учасники працюватимуть над атлетичною фігурою спільно із персональним тренером Віталієм Андрейчуком. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Враження від перших тренувань читайте ТУТ

У рамках проекту учасники - підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук та директорка департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш у позаробочий час взялися апргрейдити свої тіла.

Віталій розробив для підопічних спеціальні дієти, при складанні яких керувався антропологічними даними спортсменів-початківців. Традиційно, найбільше Тетяна та Олександр «налягають» на білки та овочі, у перших два прийоми їжі включають каші, а «закушують» усе салатами зі свіжих овочів.

Тренер на кожен тиждень запланував для підопічних по два функціональних тренуваннях та один день роботи на тренажерах. Займатися своїми тілами учасники рубрики беруться у позаробочий час.

У третьому випуску Олександр та Тетяна діляться враженнями від 11-ти тренувань, завдяки яким вже вдалося скинути по декілька кілограмів та зайві сантиметри.

ВОНА

Сьогодні тренер провів спільне заняття для Тетяни та Олександра.

Для Тетяни тренер підготував такий набір вправ:

Спочатку очільниця департаменту соцполітики присідала з вижимом 5-кілограмового бліна, після чого виконувала махи тим же бліном з положення стоячи.

Далі Тетяна віджималася від грифа.

Тоді Віталій скомандував робити випади в стрибку.

Працювали за стандартною схемою: 5 підходів по 15 разів. Після цього Віталій відправив підопічну на доріжку на годину. Тож на цій веселі кардіо-ноті підопічна завершила тренування.

За словами Тетяни, тренування далося їй надзвичайно важко. Жінка попросила дещо змінити їй дієту, бо хоче дотриматися посту. Тож зрештою на останньому тренуванні вона не мала сил змагатися, а Олександр, працював як скажений.

Підопічна дуже переживала через те, що не змогла впоратися із навантаженнями - вона ледь не всю ніч не склепила очей.

«Мені гіршого немає, ніж коли я сама не задоволена своїми результатами. Я вже готова була на ніч встати на бігову доріжку», - зітхає Тетяна. Тож ефект незавершеності переслідував її, мовляв, вона могла терпіти, але тренер проявив «милосердя».

«У суботу, думаю, Віталік мене просто «порве» та відіграється за це тренування»,- додає Тетяна.

Натомість чиновниця визнає – її напарник зробив усе і працював ледь не на межі.

«Це був просто жах, він викладався за повну і все зробив за двох», - каже Тетяна. Проте після завершення тренування Тетяна відчувала незавершеність справи, Олександр виходив, як «супер-кльовий мен».

ВІН

Олександр під керівництвом Віталія взявся за свої «улюблені» вправи у стилі крос-фіт.

Спочатку Олександр виконував стрибки на колесо по одній нозі.

Після цього спортсмен-початківець качав прес із бліном масою 10 кілограмів.

Третьою вправою став вихід на тумбу з 5-кілграмовим м’ячем та вижим над головою.

Далі Олександр стрибав на степ із положення навприсядки.

На завершення тренер скомандував присідати на степах із 20-ти кілограмовою гирею.

Після таких недитячих випробувань Віталій Відправив лександра на годину на бігову доріжку прогулюватися під нахилом доріжки на 10.

«Тренування було спільним,Я не зміг прийти на призначений мені час,тому сталося так, що займалися разом. Але змаганльного стилю не вийшло», - розповів Олександр. Він зауважив, що тренер сьогодні був незвично добрим до підопічного, бо обрав впраи, які без проблем вдавалися, і він навіть готовий був пройти ще кілька кіл. Але година хотьби під 10-им кутом таки зробила своє і добила Олександра.

«Оскільки ми займаємося вже майже місяць, то організм вже неабияк хоче дерунів, вареничків та борщику», - зізнається Олександр. Чоловік себе дуже обмежує, тому майже не заходить до продуктовмх магазинів – каже, що після їх відвідування виникає враження, що з’їв би все, що виглядає більш-менш їстивно. А відсутність цукерочок у раціоні постійно наштовхує на такі думки. Тому Олександр вирішив позбутися будь-яких спокус і навіть вдома не заходить на кухню.

«Від гріха подалі», - підсумовує чоловік.

Тренер же налаштований дуже оптимістично, бо бачить у своїх спортіків прогрес.

«Вони молодці, працюють старанно, не зважаючи ні на що. Я ними пишаюсь! У Тані, до речі теж прогрес – мінус 6 кілограмів», - радіє Віталій і обіцяє: далі буде ще активінше та худіше.

ТЕКСТ - Василина БОРУЦЬКА, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!ми пишаємося вами!! Так тримати!
Відповісти
Це Кросфіт???!!
Відповісти