Додати запис

Думка вголос

Стежачи за останніми подіями, а також за діями і висловлюваннями деяких радикально налаштованих осіб (наприклад e Рівному), ловлю себе на такій думці: Майдан боровся проти злочинної, недемократичної, антиукраїнської системи. Зараз же дехто прагне побудувати злочинну, антидемократичну, проукраїнську систему.

Так, радикалізація була спровокована владою. Але чому ми повинні й далі вестися на провокації влади? Хіба заради неправової, антидемократичної України пішла на смерть Небесна Сотня?!!

Уроки більшовицької революції мали би вже нас навчити, що не можна будувати щасливу і процвітаючу державу, ставлячи її на фундамент нівелювання законності й прав людини, підкоряючи їх революційним настроям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде так, як хочемо ми. Якщо буде не так - то буде НІЯК!
Відповісти
Це характерно практично для всіх революцій. Бо ті, хто героїчно стояв на барикадах, часто впевнені, що лише вони знають як і зможуть керувати країною. Їм важко зрозуміти, що вони вже відіграли свою роль і треба поступитися іншим, які підходять для роботи на цьому етапі. А суспільству треба вміти висловити і забезпечити належний респект барикадникам.
Відповісти
біля державного корита...
Відповісти
дикунів!
Відповісти
Міся правого сектору це виключно контроль за люстраційними процесами усе інше боротьба за посади, погроми, терор це самодурство. Висуньте себе на виборах і побачите реальну кількість своїх прихильників. Ваша місія це виключно люстраційні процеси! Не переоцінюйте свою потрібність у владі. Бути у владі це розуміти та робити реальну марудну роботу а не кричати просто з гаслами!
Відповісти