Додати запис

Де ви, комуністи і регіонали!?

В черговий раз Україну розривають заклики сепаратистів про федералізацію, про ефемерні загрози російськомовному населенню. Але ми всі добре знаємо і розуміємо, що такі лозунги виникають лише тоді, коли Партія регіонів і Компартія України втрачають владу.

Вчора у Криму пройшла інсинуація з волевиявленням кримчан на псевдореферендумі. Дуже хочеться запитати у лідерів цих двох політичних сил: саме в цих регіонах Ваші виборці, саме тут найбільший вплив Ваших партій. Тож де мітинги, на яких Ви закликаєте українців не слухати провокаторів? Де Ваші заяви про недоторканність суверенітету України і її кордонів?!

Всього цього немає!

Ви не засудили своїх однопартійців, які приймали рішення про анексію Криму чи закликають в інших регіонах до сепаратизму. Тож Ваші політичні сили - зрадники України!

Переконаний, якщо каяття і відповідних дій від Партії регіонів та Компартії не відбудеться найближчим часом, абсолютно логічно може виникнути питання заборони їх діяльності в Україні, як таких, що діють проти нашої держави та її громадян.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую
Особисто Ви готові вносити законопроект в ВР про заборону КПУ та ПР?
Відповісти
Повністю підтримую позицію автора статті по відношеню до КП і ПР.Я думаю,що п.Єремеєв буде послідовним і стане автором законопроекту по забороні цих одіозних партій які привели до смертей і розколу України.
Відповісти
Верной дорогой идешь, товарищ Еремеев! "Мовного" закона выявилось недостаточно! Вы - за правобережную Украину до Причерноморья, правда?
Відповісти
Особисто мене дивує позиція даного депутата. То він лиже дупу ригам, а зараз він великий патріот. пане Єремеєв будьте українцем і патріотом своєї держави.А на рахунок цих двох партій (пр і кпу) повністю згідний, потрібно всіх членів цих банд притягнути до відповідальності за зраду Батьківщині і розколу України.
Відповісти
Чергова нещирість від регіонального олігархика. Подібне треба було говорити і відповідно поступати, коли він своїм голосом підтримумав регіоналів і комуністів начолі з Януковичем. Просто гидко читат и подібні опуси єремеєвських підсрачників у такий тяжкий для України час. Але є реальні підстави сподіватися, що Україна очиститься не лише від януків, але й від єремеїв.
Відповісти
З мовою - розібрались. Тепер заборонимо все - тільки права секта при владі!
Відповісти
Гдє-гдє?Впердє!Смотрєть нада!
Відповісти
Я пропоную заборонити групу депутатів Еремеевців,які мало того що зрадили державу,а ще і виборців,яким роздавши по 200 грн спотворили склад ВР ,і через яких ПР вбила людей і вони разом розграбували державу.
Відповісти
рПідтримую цілком, бо насправді першопричиною всіх бвд України є не Янукович, і не Путін - це все наслідки. А першопричина - в існуванні олігархів-злодіїв і корупціонерів. Бо саме опігархи і олігархики, володіючи вкраденими заводами і фабриками, телеканалами і радіо, газктами і журналами, привели Україну до такого стану. Тому Правому сектору треба навідуватись, перш за все, до Єремея і йому подібних, а вжг потім до корумпованих і злодійкуватих чиновників.
Відповісти
Ігоре Мироновичу, це все щови сказали мало би бути в якості Законопроекту або депутатського запити до відповідних органів, а не тут на Волиньпості. Дійте!!! РІШУЧЕ ДІЙТЕ. Давіть їх поки така нагода, ато знов воспрянуть, як в 2010 роцізаставлять таких як ви голосувати за мовні закони і Севастополь до 3000 року в оренду за 10 центів.
Відповісти
В 2012 році Єремеєв за підтримки ПР пройшов в депутати ВРУ, Башкаленко перед самими виборами сказав що "це наш кандидат"! І ви думаєте що Ігор запропонує заборонити ПР?
Відповісти
Думаю, що він запропонує будь-що, що сприятиме збереженню і примноженню його бізнесу, Бо для нього і йому подібних просто не існує нічого святого, крім власного бізнесу. Він елементарно має всіх нас за дурнів і лохів. І лише жорсткі дії до таких єремеїв, на зразок Правого сектору, можуть поставити на місце цих крадіїв, хабарників, з вини яких Україна знаходиться зараз в такому жахлмвому стані.
Відповісти
Скоро Ігарь і Стьопа наведуть блати з новою владою і спокійно поринуть в нові бізнес-схеми - на жаль, не європейські. Мутна вода ще дозволить багато рибки наловити
Відповісти
Теж мені правдолюб хріновий! Єремеєв - це ще та політична проститутка. Чи може він за гарні очі вигравав тендери на постачання пального для авіакомпаній по значно завищених цінах?
Відповісти
Пане Ігорю! Якщо Ви ставите питання регіоналам та комуністам, то вона явно мала бути не на цьому сайті. Враження, що Вам хотілось сподобатися прихильникам радикальних угрупувань
Відповісти
Якщо Ігор Є. такий проект Закону проведе і втілить його у життя в Україні, то всі його минулі гріхи будуть спокуті. Це потрібно було ще РУХівцям зробити у 90-х роках. То ж хоч тепер доженемо згаяний час. Цю сатанинську гідру, що є 5-ю колоною москалів - геть з країни, поставити поза законом!
Відповісти
Якщо Ігор Є. такий проект Закону проведе і втілить його у життя в Україні, то всі його минулі гріхи будуть спокуті. Це потрібно було ще РУХівцям зробити у 90-х роках. То ж хоч тепер доженемо згаяний час. Цю сатанинську гідру, що є 5-ю колоною москалів - геть з країни, поставити поза законом!
Відповісти
Всю виборчу компанію в окрузі організовував Башкаленко і ПР гроші поступали в партію Регіонв та фінансувалися члени ДВК,також підкуплялись виборці,Єремєєвим було витрачено 55млн.і що ВОНО зараз меле.
Відповісти
Что картавый заправки в Крыму национализировали, что так заёрзал???
Відповісти
Єремеєв не руйнує, а творить. Скільки він зробив для нашого району, то ніякий стільки не зробив. Мені неприємно, що брудом обливають, це - заздрісники.
Відповісти
В ЖОПІ!!! Як і всі
Відповісти