Додати запис

З днем народження, Борисе Петровичу!

Сьогодні - нетиповий день народження Бориса Клімчука. Сторінки інтернет-видань не рясніють «щирими» привітаннями. Не буде того й у свіжих четвергових газетах. Немає черги до «тіла» губернатора – з квітами і пакунками.

Але я вважаю, що привітати Бориса Петровича все ж варто. Тому й вітаю, щиро бажаючи міцного здоров'я і довгих років.

Певно, Борисе Петровичу, вперше Ви отримуєте вітання, коли Україна - Ваша країна – перед реальною загрозою повномасштабної війни.

Не знаю, чи доречно буде, якщо я – один з тих, хто стояв на Майдані – назву Вас суперником у тій боротьбі, яка точилася в області з листопада до кінця лютого. Зрештою це не було щось, що прийнято називати «чесним двобоєм»…

Але все ж Ви були не найгіршим з тих «по ту сторону барикад». А те, як Ви зуміли піти, взагалі заслуговує на окрему сторінку в історії Волині.

Втім, це все – вже «було».

Що ж зараз? Ви відсиджуєтеся і відмовчуєтеся у час, коли Україну роздирає ворог. Ви – той, «який завжди був з волинянами». Чи маю Вам нагадувати, що Ви зуміли зберегти на посаді голови ОДА особистий авторитет? Чи сумніваєтеся Ви в тому, що Ваше слово – все ще важливе для волинян? Чи не в курсі Ви, яке ставлення волинян до агресії проти нашої країни?

Як Ви назвете своє мовчання?

Можна називати по різному. Але точно не позицією патріота України і волинянина.

Борисе Петровичу, справді це – ганебно. Більше того, це – зрада.

Ніхто ж не чекає, що Клімчук візьме свою мисливську зброю і поїде на передову.

Але пожертвувати гроші на армію – і подати приклад іншим! Закликати усіх, хто довіряє Вам, до активних дій! Зрештою, поділитися своїм досвідом дипломата!

Невже Ваші гординя і образа наскільки великі?!

Той Клімчук, якого я знав, у куток не забивався…

P.S.

Борисе Петровичу, навіть зараз – ще не пізно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Владимир, а скажите пожалуйста, для того чтобы попросить г-на Данильчука со товарищи записаться в Национальную гвардию для защиты страны "у час, коли Україну роздирає ворог", Вы тоже будете ждать его дня рождения? А это долго? А будете писать здесь - "ганебно", "зрада", нет? Враг не раздерет Украину к тому времени? А может Родина-мать все еще его и компанию не зовет?
Відповісти
Павло Данильчук свою позицію висловив чітко
Щодня, за наявної у мене інформації, проходить військовий вишкіл Правого сектора
До цих радикальних молодих людей може бути багато різних питань але не питання патріотизму.
До Вас Олександр одне прохання будьте відкриті не пишіть анонімно

Відповісти
Меня вполне устроит, если Вы будете не Владимиром Пащенко, а Владимиром. Таким образом, правильно ли я Вас понял, что отказ ПС войти в состав Национальной гвардии есть проявлением патриотизма? Может это я дурак, что пришел по повестке в военкомат?
Відповісти
Чому Вам не прийти в Палац культури м. Луцька і не запитати Данильчука?
;))
Если Вы пришли по повестке, то сделали то,что должны были
Это не подвиг это долг
Відповісти
Согласен с вами. А долг сейчас у каждого свой? У кого будет долг на востоке Украины, у кого подвиг на границе с Беларусью? А можно их поменять местами, как думаете? Почему не спрашиваю? а) я не журналист, б) я не представитель власти (милиции, прокуратуры), в) я не представитель военкомата. Ставьте больше смайликов, Владимир, если вам смешно - это вас оправдывает. Смешнее всего вам будет, после отказа ПС сдать оружие после президентских выборов в Украине 25 мая, да и будут ли они...
Відповісти
Особисто мені почуття гумору допомагає жити в Україні
Інакше ніяк
;)
Відповісти
А більше всього смішила ваша камезелька із корявими буквами " ПРЕСА" Герой ;)
Відповісти
Я бачу Вам було смішно
Особисто мені було страшно
Напевно трохи менш смішно таким як Ви було від подій на Грушевського
Мені Вас шкода
Відповісти
Правий сектор заявив, що не буде здавати зброю, начебто для того, щоб було чим захищати вітчизну. Але давайте будемо дивитися правді у вічі - вони не здають зброю, бо це одна із гарантій, що половину з них не пересажають, при чому справедливо., не здають для того, щоб і далі залякувати посадовців і отримувати від них мзду за можливість утриматися на посаді, щоб залякувати митників і їхні сім'ї щоб ті возили дань, зрештою знаю непоодинокі випадки продажу викраденої зброї. Один калаш коштує 800-1200 $. Вигідна справа. Так що непотрібно вішати лапшу, бо вже й так нема куди її дівати.
Відповісти
Олег, я взагалі лише привітав Бориса Петровича ;)))
В дописах, де я "вітаю" Правий сектор" , Ваш коментар буде більш актуальний .
Але, якщо відверто ,то я за те ,щоб зброя була у всіх або лише у правоохоронців.
Відповісти
Одна поправочка. Не пожертвовать денег,а возвратить УКРАДЕННОЕ у ВОЛЫНЯН,покаявшись в содеянном.
Відповісти
Дуже гарна згадка Бориса. А то всі якось забули про цього хитрого лиса. А йому цього й треба: перечекає в норі - і знов буде фраєром.
Певно, прийшли б сюди війська Путіна - перший біг би їх зустрічати.
Гарно, Володимире, що нагадали про цього Іуду.

А вам, Борисе Петровичу, який (точно знаю) читає ці слова, це буде добре нагадування: дякуйте Богу, що вийшли цього разу сухим із води. Не потикайтеся більше на очі громаді. не позорте пам"ять ваших дідів і батьків, які, певно, в труні перевертаються від вашого словоблудства і лицемірства, яке ви тут останні десятиліття ізвєргалі.
Відповісти
Гарно проїхався Пащенко по Клімчуку. От тільки де такий сміливий раніше був?
Відповісти
Я по Клімчуку не їхався ;))
Привітав людину з днем народження
Так, є питання до Клімчука і не лише в мене
Це лише частина з них
Де був раніше?
Де тільки не був але БП зі мною легко не було ніколи

Відповісти
Добре сьогодні на революційній ейфорії блискавки метати. Пройде трохи часу, зрозумієте в якому лайні бовтаєтесь, ось тоді і згадаєте про "царя" Бориса - не так то і погано було... ПРОФФЕСІОНАЛИ...
Відповісти
Голубе. Невже ти ( інакше не можу) забув патетику " царя Бориса" про його президента і неохідність підставити йому плече з вуст Б.П. Є ще один одіозний волинянин який кликав Путіна на Україну...докликався. НА КОЛІНА!!!!Молити прощення у народу України.Продажні шкури.Бридота.
Відповісти
Я бачу пане модераторе що Вас так нічого і не навчило.Нікчема.
Відповісти
Вам ,не знаю як Вас звати ,можливо ,і видніше як там було.
Я от зараз бачу, що " не так то і погано було..." В Межигір'ї
А от в казні - голо. Зараз треба всім без винятку припинити триндіти;)
Стати, і з ранку до ночі працювати ,і буде нам щастя ;)
Відповісти
Де працювати? Куди приходити? І коли буде щастя?
Відповісти
Поскільки я знаю,що Пащенко був радником у Романюка,а де зараз пан Олександр? Бачу,що став дуже активний,а от коли вчився з нами,то все якісь лакеї за нього бігали,тоді навіть і ще війни не було,а він так часу не мав,а ще памятаю,що їздив на шикарному білому джипі,при Б.П. заробив чи можливо на заробітки їздив,чи так багато грошей платять крикунам? А Б.П. не є найгіршим керівником за зарішніх,а навіть зовні набагато кращий,подібний до керівника вищого гатунку.
Відповісти
Ясність думок і їх викладення це Ваше
"Де зараз пан Олександр?" А де пан Петро? А де пан Василь? А де пан Степан?
На джипі і досі пересуваюсь
Прийдіть спитайте звідки гроші на джип я розкажу
Чи поганий керівник Клімчук?
Треба спитати в його підлеглих не мені судити
Відповісти
Так Вас і питають звідки гроші(приблизно 120000 баксів) на джип,а Ви все "прийдіть я розкажу",розкажіть вже накінець, а то пишете революційні памфлети про персону-холуя януковича, яка в данний час не цікавить свідомих громадян,як і його пахан.піднімаючи тим самим свій"революційний" В.Пащенко-рейтинг.Продайте джип,купіть собі дешевше авто,а різницю віддайте на потреби Украінської арміі чи правого сектора -це буде гідний вчинок Патріотичного Громадянина,а це Ваше бла-бла-бла нікому сьогодні не потрібне.P.S.-Модератор!!! не смій видаляти коментар.
Відповісти
Давайте з Вами почнем з малого
Ви і я перераховуєм на армію по 5000 грн
Знайдіть мене це просто і ми з Вами це зробимо публічно в приклад іншим
Відправте на редакційну пошту контакт і допоможемо армії
Відповісти
молодець що привітав. А справжні друзі і однопартійці мовчать. Невже дружба була нещира? Чи вітали з грошей бюджету?
Відповісти
Володимире, це все так пафосно. Замість виписувати вензелі і вправлятися в красномовстві як приємно було б почитати щось на кшталт:
Шановні земляки, давайте допоможемо украінській армії. Я, Пащенко Володимир вже зробив свій внесок у розмірі ..... (скільки дозволяють совість та гаманець, навіть не писатиму цифру щоб ненароком Вас не образити) зробіть це і ви! Ось це заклик справжнього патріота, починати з себе, а не кидати на інших. І, до речі, від Вас, шановний Володимире, теж ніхто не чекає, що ви з гвинтівкою станете на передову.......
Відповісти
Навіщо нам його вітання. Взагалі, навіщо він нам? Від його маразматичних моноголів на нарадах останніх років і так нудило. А от гроші треба. Не принесе добровільно - розслідувати, що крав, де, як це повернути державі і народу. Ні, садити не треба, ще платити за його утримання. А от забрати все награбоване - до копійки. От хто на Волині має реальну владу сьогодні (чи вплив на цю владу) - мають це забезпечити. А не демагогію розводити про всякі вітання і люстрації. Ось конфіскація злочинно набутого - найреальніша з люстрацій, яка миттєво приводить до тями. Те, чого бояться Яник і Пупкін, не кажучи про місцевого Борьку. Будь-який злочин має фінансовий слід, а злочинів за часів Б.П. вистачало.
Відповісти
Треба ще розібратись як царські хороми Клімчука і йому подібних з'явилися на самому березі озера Пісочного в Мельниках !!! мабуть треба туди завітати і подивитись чи часом немає там другого Пшонки )))
Відповісти
З Днем Народження БП. Щастя здоровля миру любові та процвітання Україні!!! Ви були праві. Кучма правий. Хотіли Україну без Кучми? Будь-ласка, без Кучми та без Криму на жаль.
Відповісти
повністю з вами згоден. ще і без о-ва Зміїний за царя Ющенка.
"Кемску волость немчура требует" - "забирайте" - це вже теперішній в.о. царя.
Відповісти
А мені вітати Клімчука зовсім не хочеться! Він своєю поведінкою в такий складний для України час перекреслив все добре,що про нього думали волиняни!В мене ніколи не було поваги до таких клімчуків,я це казав йому в очі,в час,коли він був при посаді. А те,як він пішов-це викликає не повагу,а жаль!І шкода не Клімчука,а Волинян!Зараз дуже складно всім справжнім Українцям-це виклик нашій державі,всім нам. І ми пройдем і такі випробування!Але без клімчуків! І все таки-будьте здорові Борисе Петровичу! Не повертайтесь більше на Волинь!
Відповісти
Де ти, Борисе - блудний сину України, що готовий був її продати за нюх тютюну? Відгукнись. Ти ще не все вкрав. А де "твій" президент? Пропали обидва, як пропадають собаки в базарний день.
Відповісти
добрий вечір всім!Зараз багато можна говорити про недоліки революційних процесів,зокрема в нашій області.Є плюси,а є звичайно ж і дуже великі мінуси!Але якби не путінське вторгнення на нашу землю,мені здається що поволі все б в нас наладилось.Але я не можу зрозуміти таких людей як Ляшко(так вище підписався чоловік),які рахують чи хочуть порахувати чужі статки,а самі нічого не роблять,валяються на диванах біля телевізора чи комп.Ну причому тут джип Пащенка.А ти постав перед собою ціль і зароби на джип або хоча б на таврію...Ото якраз він і може,якщо буде така необхідність,пожертвувати своє авто,а що ти пожертвуєш?Це що велика українська жаба?Той хто працює той не заздрить,той знає ціну копійці. А то що акцію провели в центрі міста-молодці.Може не зовсім законно,але думаю що дієво!Відверто кажучи сам там паркуюсь і знаю що порушую,і не хочу порушувати,але ж немає парковки,навіть платної,а це вже питання до міської влади!Але туди хоч і революційний час,але одними наклейками тяжко достукатись....
Відповісти
Дякую за розуміння
Відповісти