Додати запис

У Луцьку – світлофори. ФОТО ВІДЕО СТРІМ ОНОВЛЮЄТЬСЯ ЯСНО?

Той день Іванові Дурку не провіщав нічого поганого, але карма не могла оминути його долі. Він звикле човгав вулицями о шостій ранку в пошуку чергової сенсаційної, або щонайменше, оригінальної історії. Куди ж без цього? І раптом Іван помітив світлофори. Професійне чуття одразу ж йому підказало – «з цього можна зробити окрему цікаву новинку!»

Ух ти!

Що і було зроблено у найкоротші терміни і в ту ж мить підготовано до друку. Негайно. Про всяк випадок. Щоб інші не перехопили тему.

Дурко зробив усе, як слід. Зробив 127 фотографій стовпа, зняв його на відео і поставив у вікні сусіднього будинку триногу з камерою (за збігом обставин, там жили його знайомі, до яких він постукався у двері, коли ті ще спали), яка в прямому ефірі мала показувати життя світлофора. Налагодивши всі технічні моменти, Іван узявся писати.

«У місті на вулиці Ковалів на стовпах висить світлофор.

Кілька фотографій вдалося зробити кореспондентові Дурку о шостій ранку.

Світлофор має систему трьох кольорів – червоний, жовтий і – увага – зелений!

(Ух ти!)

Цей неймовірний факт пояснює, чому вони загоряються по черзі – одночасно їм усім горіти безглуздо.

У місті на вулиці Ковалів на стовпах висить світлофор.

У місті на вулиці Ковалів висить світлофор на стовпах.

На вулиці Ковалів у місті на стовпах світлофор висить.

У світлофор на на Ковалів стовпах висить місті вулиці.

Світлофор у місті висить Ковалів на вулиці на стовпах.

На світлофор висять вулиці Ковалів місті на у стовпах.

У місті на вулицях на стовпах висять ковалі?

Ми вирішили запитати у президента управління комунального господарства міста, хто ж повісив тих ковалів на стовпах. А головне – як фахівець розцінює присутність світлофорів.

«Я нічого не знаю. Ковалів вішали інші служби. Вони відповідатимуть за їхню смерть. З нас досить і існування стовпів, про наявність яких ми щоденно складаємо акти. Однак цього мало. Така складна тема потребує розголошення. Як громадянин і патріот міста я збираюся виступити з негайною заявою про міські світлофори. Громадськість повинна знати, що вони висять на стовпах, які стоять край дороги. Добре, що ви піднімаєте цю тему» - вважає президент.

(Ух ти!)

Таким чином, стало зрозуміло, що ковалів повісили саме дорожники, адже хто як не вони відповідають це. Стовпи же стоять на дорогах!

Бідний і нещасний Іван, зробивши відкриття, вирішив узятися за інші розслідування і написав Звернення редакції.

Шановні читачі, редакція дурко.com обіцяє і надалі дивувати вас цікавими матеріалами. Далі ви побачите продовження про стовпи. Обіцяємо показати, що дерева в парку є. А також репортаж про те, як відчиняються двері. Інженер пояснить, що відбувається зі світовим ефіром, коли людина торкається ручки дверей. Ну, і неодмінно переконаємо вас, що після дня обов’язоков настає ніч.

Ух ти...

P.S. Іларіонов: ніхто не допомагатиме жертві, якщо сама жертва не чинить опору.

P.P.S. Невідомий філософ: ніхто не буде ставитися до читачів інакше, як до дебілів, якщо вони самі цього не захочуть змінити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію