Додати запис

Вічна пам'ять!

Щотижня кілька областей України оголошують жалобу за своїми загиблими синами. Сьогодні горе прийшло й на Волинь…

Висловлюю співчуття усім родинам, які сьогодні втратили своїх дітей та чоловіків. Хоча розумію, що в світі нема таких слів, аби заспокоїти душі матерів, чиї діти загинули…

Я низько вклоняюся кожній матері, кожній дружині, кожній дитині, що залишилася без батька. Світла пам'ять усім, хто віддав життя за Україну!

А тепер щодо конкретних дій:

1. Усім родинам, які втратили сьогодні своїх синів, я та мої колеги нададуть фінансову допомогу.

2. За життя всіх поранених ми будемо боротися всіма необхідними засобами.

3. Я підготував депутатське звернення до в.о. Міністра оборони України з вимогами:

- провести ротацію військових, які відслужили 45 днів;
- залишати понад 45 днів лише добровольців;
- заборонити відправлення в зону бойових дій бійців, які не пройшли спеціальної підготовки;
- заборонити відправлення в зону бойових дій бійців без бронежилетів та шоломів;
- провести розслідування обставин загибелі бійців 51-ї механізованої бригади.

4. Зважаючи на чисельні скарги від матерів військовослужбовців на неналежне забезпечення бійців засобами захисту, продуктами харчування, питною водою, я сьогодні написав заяву про включення мене до складу тимчасової слідчої комісії Верховної ради України, яка буде перевіряти всі витрати Міністерства оборони України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та пішов ти
Відповісти
Навіщо ти так ?
Він хоче допомогти
Степане давайте разом відправимо хоч якусь кількість бронежилетів і касок для наших хлопців
А ще застрахуємо їх життя на солідну суму
Відповісти
Володимир, хай краще друг Івахіва - Ігор Є., відправить свого сина Романа не у Лондон вчитися а в Слов*янськ чи Краматорськ.
Відповісти
Підтримую. Раніше де був з такими листами-зверненнями.
Відповісти
Я правильно розумію, свого сина ви вже відправили?
Відповісти
В мене поки дітей ще немає.
Відповісти
Друзі якщо хтось каже, що хоче і може допомогти родинам загиблих і живим хлопцям треба підтримати таких людей . Готовий до землі вклонитися кожному хто хоч якось підтримає наших
А коли ми будемо казати цим людям от допомогли цим а тепер ще дітей відправте а ще і самі ідіть на фронт
То хто буде допомогать?
Чому Роман вчиться в Лондоні чи десь там?
Чому не на фронті?
Війна скінчиться а потім буде мирне життя і знадобляться фахівці з європейською освітою для підйому економіки
Нехай вертається в Україну і працює на державу, а не на батька хочаб декілька років
Відповісти
і як його тато буде обкрадати українську державу і тих таки військових, які без елементарного захисту і харчування зараз віддають за таких "висококваліфікованих спеціалістів " своє життя.Як швидко ти , Пащенко-активіст майдану- запродався олігархам.Чи може вони тебе фінансують?
Відповісти
;))
Я якось саменький фінансуюсь за рахунок своєї макітри;)
Можу я чи Ви дати армії 16млн?
Ні
Скажете вкрали нехай поділяться?
Суд поки не довів, що вкрали, а вони діляться
Стосовно запродався олігархам ;)) стільки скільки я воював з олігархами чи олігархом треба пошукати. Стосовно Ігоря і Степана знаю їх особисто в чомусь наші погляди збігаються в чомусь координально різні
Відповісти
Як казав відомий герой треба зріти в корінь. Тоді і не прийдеться зображати з себе такого собі всепрощенця, розумаху і мудреця. А суть тут в тому, що причиною таких от трагедій, сумних подій і песимістичних процесів є насправді діяльність івахівих, єремеєвих, мартиняків, палиць та їх крупніших і дрібніших собратів на кшталт Порошенка, Юльки etc., які на загал називаються олігархатом. Бо саме олігархат є грунтом і першопричиною отієї гіркоти і горя, які ми зараз переживаємо. І без знищення цієї жахливої системи мріяти про уникнення подібних подій, трагедій і процесів у майбутньому годі. Тому люди так неоднозначно реагують на фальшиву (а може і щиру, але не глибоку) позицію автора. Це треба розуміти, Вовчику.
Відповісти
В мене таке враження, що Ви пишете тут коменти з надією, що пан Ігор Є.. прочитає їх, і похвалить Вас особисто за те, що Ви піклуєтеся про освіту його сина.
Відповісти
Якщо вже на те пішло, то загиблі люди теж мали якусь освіту. За Вашою логікою, в мирний час спеціаліст з Європейською освітою буде потрібним, а наприклад селянин чи комбайнер ні
Відповісти
Хто це шанований пан Дмитро? Ви вже були у Слов"янську? Скільки Ви готові пожертвувати на допомогу загиблим? Бо сидіти за монітором і гноєм порскати на когось - воно не надто важко, а от відірвати зад і самому робити - це таки ЩОСЬ
Відповісти
ти бидло, стадо і гой
Відповісти
Чоловіче лікуйся і то терміново. Бо наша біда - отакі тупі люди як ти
Відповісти
Шикса гойська
Відповісти
і хай туди візьме з собою своїх ідолів смердючих, товстосумих.
Відповісти
Що за мура... Ми не повинні посилати наших дітей з Західної України на Схід, знаючи що сценарій буде кримський. Це що не зрозуміло... бо не загинули ваші близькі! Боже дай нашим людям і керівникам розуму!!!
Відповісти
До чого тут мура? чолові пропонує допомогу. Можна довго кричати, що треба, а що ні. Ці хлопці вже загинули і ми повинні підтримати їхні сім"ї, хоча за живих синів теж мусимо подбати
Відповісти
Ви ще захищаєте того Єрємєєва і Івахіва!. Та краще б не відкривали ПортСіті а пожертвували на озброєння армії.Де вони раньше були, а не зараз почали піаритись.
Відповісти
козли вони накрали у нас звами міліарди а тепер влаштовують на тих копійках собі піар.через таких скотів ми маєм таку державу де гинуть молоді люди.
Відповісти
Вернiше козли i скоти ви, хто це все почав, i тому така держава де гинуть молодi люди
Відповісти
Сьогодні закупили 500 бронежилетів, а також біноклі, прибори нічного бачення та тепловізори для наших хлопців з 51-ї бригади. Протягом наступних 5 днів все це рівними партіями буде передано на схід. Також сьогодні звернувся до прокуратури з вимогою перевірити - куди поділися 6 млн. грн., які ми з Єремеєвим 2 місяці тому виділили для 51-ї бригади? Куди їх витратили? Чому в наших хлопців немає нормальної їжі, води, бронежилетів та шоломів? Я доведу цю справу до кінця. Ніхто не втече від відповідальності! Ніхто!
Відповісти
а тепер шукають волиняни на Донбасі? За що вбиваємо одне одного?
Відповісти
Де коменти? Мухлюєте!
Відповісти
Як показує практика, допомога - це невдячна справа. Якщо сам не можеш допомогти, навіщо обс...ти тих, хто реально допомагає. Навчіться бути вдячними. Поки ми не перестанемо поливати один-одного брудом і ядом, а також шукати крайнього у власних проблемах,в нашій державі ніколи нічого не зміниться. Будьте ж ви ЛЮДЬМИ...
Відповісти
Тут треба бачити за деревами ліс і називати все своїми іменами. В даному випадку це дійсно не є допомого. Це просто крихти з барського столу, до того ж і вони не є щирими, а звичайним окозамилюванням . Бо люди добре розуміють, що саме бізнеси івахівих-єремеєвих, характер, способи і практика їх ведення і довели економіку країни, армію і нас до от такого стану. Тому такі от дешеві прийоми дратують людей, викликаючи почуття зневаги і презирства до цих скоробагатьків.
Відповісти
На Схід потрібно мобілізувати досвідчених міліціонерів (їх 70тис.), а не 22-х річних юнаків
Відповісти
Легко когось засуджувати! А, що зробили єфремови,колеснікови, олійники,царьови для цих хлопців? Вони фінансували цих нелюдів, що проливають кров на Сході, і далі спокійно і затишно ДИХАЮТЬ і ЖИВУТЬ, що ви про це мовчите? А будь-яка допомога важлива, якщо вона врятує хоч одне життя!!!
Відповісти
а чому досі не закритий кордон з Росією? чому терористи-сепаратисти ходять через кордон туди-сюди як на прогулянку? якби вчасно закрили кордон,не було б такої кількості бойовиків- найманців,стільки зброї,це гра в одні ворота,посилати хлопців під кулі,а з іншої сторони - широкими обіймами приймати "гостей"кавказької національності.А може це вигідно депутатам,які зрослися з російським бізнесом і які ставлять свої інтереси вище ,ніж здоров'я і життя земляків.
Відповісти