Додати запис

Негайне звільнення Дещиці – приниження перед Росією

Звільнненя міністра закордонних справ України Андрія Дещиці, який під стінами російського посольства відверто висловив думку українського народу про Владіміра Путіна, на даному етапі є недоречним і буде потрактоване як акт приниження перед Росією.

Зараз в українському політикумі активно циркулюють чутки про ймовірне звільнення Президентом України Петром Порошенком міністра закордонних справ Андрія Дещиці.

Вважаю, що звільнення Андрія Дещиці, який не побоявся прийти до народу 14 червня під російське посольство і відверто висловити те, що він думає про особу Владіміра Путіна, сьогодні було б недорочним і помилковим вчинком. Якщо це звільнення відбудеться найближчим часом, то воно по суті стане виконанням вимог російської влади, озвучених напередодні, і актом приниження для України. Тому що саме Росія зараз вимагає відставки Андрія Дещиці.

Так, голова Комітету з міжнародних справ Держдуми РФ Олексій Пушков прямим текстом дає рекоменадації Петру Порошенку звільнити очільника українського МЗС. Голова комісії Ради Федерації з моніторингу ситуації в Україні Володимир Джабаров називає вислови Андрія Дещиці неприпустимими, а глава комітету Держдуми у справах СНД Леонід Слуцький – «апофеозом антидипломатіі». В таких умовах, якщо президент Порошенко наполягатиме на негайному звільненні Андрія Дещиці, це вигладатиме як задоволення вимог ворога, який веде війну проти Української держави.

Українське суспільство зараз найбільше очікує на кадрові зміни та чистки в інших відомоствах, зокрема силових.

Вже очевидно, що у Міністерстві оборони і Антитерористичному центрі працюють агенти Москви, які зливають інформацію ворогу. Також неефективно показав себе силовий блок, Генштаб. Саботаж, корупція і бездарність планування та координації дій на Сході приводять до загибелі українських військових у війні з Росією на Донбасі. В той же час Міністерство закордонних справ демонструє кращу якість роботи. Тому Порошенку не варто було б здійснювати чергові кроки, які трактуватимуться як виконання вимог і побажань Москви.


Герасименко Петро
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хутынхуйло
Відповісти
В чому краща якість роботи МЗС, авторе? Його дії спрямовані на розв"язання конфлікту по газу? Чи війни на сході? Чи ЄС привітало його дії? Чи співати і є ця "краща якість"? То може міністр і прапор Росії спалить на вирішення питань? Чи спільний кордон собою закриє? Або волинський хор перевезе до МЗС?
Відповісти
це кроідійота....
Відповісти
вчора лавров і медвед прямо вимагали відставку Дещиці. треба зробити їм на зло і залишити міністра. послати московських негідників як і путіна
Відповісти
На місце Дещиці в Пороха був свій кандидат. От він з горя і заспівав, щоб на посаді лишитися. Але ж ми все робимо всім на зло. Давайте, хай на зло Пороху, Дещиця лишиться на посаді
Відповісти
Ну то хай, але при умові, що заспіває разом із Лавровим і трохи розширить репертуар. "Калінкою-малінкою", наприклад...
Відповісти
За будь-яких обставин політик такого рангу,дипломат не має права висловлюватись в адресу інших офіційних осіб,незалежно від того путін це чи не путін.однозначно звільняти і це буде правильно,він не хлопчик з подвір"я,його мову чує весь світ
Відповісти