Додати запис

Полісся може дати державі мільярди гривень прибутку

Сьогодні для українського Полісся дуже важливий день: вперше за всю історію незалежної України у Верховній Раді з’явилося міжфракційне депутатське об’єднання «За розвиток поліських територій».

Про те, що має бути група депутатів, яка реально працюватиме для розвитку Полісся, я говорив ще до виборів. Навіть включив у свою передвиборчу програму відповідний пункт.

І тоді, і сьогодні я переконаний, що Полісся потребує особливої уваги від держави. Поліські землі специфічні. Вони не настільки родючі, як на сході чи півдні України, проте географічне розташування Полісся, його ліси та озера містять в собі великий економічний потенціал.

Але, вкотре повторюю, що головний скарб цієї землі – добрі та працьовиті люди. Яким, втім, через територіальну специфіку важче, ніж іншим, добувати свій хліб.

Впливає на це багато факторів: і низька родючість ґрунтів, і мала кількість земель, придатних для посіву, і відсутність промислових підприємств. Та попри все вони багато працюють та поповнюють бюджети всіх рівнів.

Якщо держава інвестуватиме в розвиток Полісся, якщо стимулюватиме на законодавчому рівні розвиток поліського села – потенціал Полісся розкриється і держава матиме мільярди гривень прибутку у вигляді податків та відрахувань до пенсійного фонду.

Зелений туризм, тваринництво, рибний промисел, гриби та ягоди, овочі та злаки, торф, залізничні вузли та логістичні центри, що єднатимуть Європу та Азію – ось яким має стати Полісся!

А для цього потрібні спільні зусилля багатьох депутатів від різних фракцій. Саме тому сьогодні ми з колегами об’єдналися в міжфракційне депутатське об’єднання «За розвиток поліських територій».

Поки нас 19.

Але я впевнений, що згодом буде більше!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Якщо держава інвестуватиме в розвиток Полісся..." Наівний. Ніколи, та нізащо. А якщо, то-все вкрадуть чиновники і депутати.
Відповісти
ОБІЦЯНКИ ЦЯЦЯНКИ ТЬОПІК ,ЩО НЕМА ДЕ ВКРАСТИ.
Відповісти
видаляють всю критику.
Відповісти
вони брали і будуть брати, а крадуть вночі їх би усіх на блокпости і їм обіцяти амоніцию вже понад 2 місяця
Відповісти