Додати запис

Маразм крєпчаєт

Депутати російської Думи і їхні керівники, здається, за крок до божевілля (Путін точно вже там).

Після заборони проводити громадські акцій громадян між 22:00 і 7:00 (Росія, попри заяви, ніколи не була, й, мабуть, не стане демократичною країною) та абсолютно незрозумілої заборони мереживну білизну, депутати вигадали нову.

Тепер вони ухвалили законопроект, що забороняє демонстрацію символіки організацій, які співпрацювали з нацистами під час Другої світової війни, бо вона "становить небезпеку для конституційного ладу та безпеки Росії".

Ну, заборонили та й заборонили, але є одне але... Під час війни з нацистами співпрацював Андрій Власов, який організував цілу армію, яка, увага!, воювала під кольорами сучасного прапора Росії. (Радянські війська, нагадаю, послуговувалися червоним полотном) Тобто виходить собі росіянин з прапор своєї держави на вулицю і його відразу ж забирає міліція?

Зрозуміло, що в перелік заборонених символік потрапить червоно-чорний прапор, який для багатьох російських політиків, неначе червона ганчірка для бика. Але хіба нам звикати до неадекватності російського політикуму?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це аж з 10 жовтня (коли попереджав Луцьк не осоромитися) думав над цим? Ну нiчого, головне - результат мiзкового штурму i вiдмiтка на ВП. Класно Путiна опустив!
Відповісти
Андрій - молодець
Відповісти