Додати запис

Про майбутнє України

Є така банальна істина: майбутнє будь-якої держави - це її молодь, бо вона через десятки років будуватиме цю державу і визначатиме вектори її розвитку.

Революція та війна на Сході підняли небувалу хвилю патріотизму, яка охопила багато молоді. Молоді українці і волонтерять, і захищають Батьківщину зі зброєю в руках. Але, на жаль, є молоді люди, які залишаються в домівках і долучаються до життя держави мінімально, або такі, хто байдуже спостерігає за розвитком подій. Така ситуація виникла через безсистемність, а інколи й відсутність національно-патріотичного виховання в нашій країні.

Ця ділянка суспільного життя завжди якось відходила на задній план: і у влади, і у громадського сектору. Завжди були важливіші питання: вибори, комунальні проблеми, боротьба з корупціонерами, нестача грошей на зарплати бюджетникам та багато іншого. На Волині патріотичним вихованням серйозно займалися, крім влади, декілька громадських організацій. Проте навіть вкупі через обмеження фінансування їм не вдавалося реалізувати масштабні проекти, які б мали відчутні наслідки.

Сьогодні ж ми, підтримавши та підсиливши загадану вище хвилю патріотизму серед молоді, маємо шанс вплинути на майбутнє нашої країни та зменшити відсоток байдужих до життя Батьківщини. Треба не дати цій хвилі зменшитися, треба її добряче розбурхати. Треба зробити так, щоб молодь мислила державними категоріями і кожен українець з юнацтва закарбував у пам'яті знаменитий вислів Джона Кеннеді: "Не питай, що твоя країна може зробити для тебе, запитай, що ти можеш зробити для своєї країни".

Невпевнений, що у влади вистачить на це сили, тому як ніколи була б на часі активізація громадського сектору в цьому напрямку. Думаю, що серед волинських підприємців знайшлися б люди, які підтримали ініціативу громадських організацій в частині національно-патріотичного виховання нашої молоді.

Головне, не прогавити цей шанс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я з Вами повністю погоджуюсь. Молодь та їхнє виховання це наше майбутнє!!!!! Національно-патріотичне виховання - це ключ в двері цивілізованої країни
Відповісти
Вот імєнно :)
Відповісти
Я давно всім це кажу!!!!!Особисто я сам буду давати гроші!!!!!
Відповісти
З таким президентом як Петя ми ще довго будемо патріотів виховувати. Ох чекає на нього третій Майдан
Відповісти
В Україні патріотів від сили 5%. решта або позєри, або путінпамагі
Відповісти
Автору не знайомий, то можливо редактору знайомий вислів чоловіка на 100-доларовій купюрі: "Заткнути пельку дурневі — нечемно, але дозволити йому продовжувати — просто жорстоко". Одкровення Іоана Богослова мають 22 глави, одкровінь Андрія Разумовського вже 8 за неповних два місяці, і часові інтервали між прозріннями оракула зменьшуються! Потрібно готувати типографію для збірки молодого патріота...
Відповісти
Цей автор-"патріот" і сам продасться за 100 у.о.
Відповісти
Та ви я дивлюся хам. Такі за комуністів і опозиційний блок голосують
Відповісти
Згідний. Вибирали Президента - вибрали Порошенка. А щодо опусу від Разумовського, який відать готується до виборів у місцеві органи влади, тягнеться здається до крісла мєра, можу додати - годі займатись словоблюдієм. Треба а) відучити молодь і особливо дітей від пива, цигарок та привчити до спорту; б) відучити байдикувати і займатись мажорством, а навчити вчитись професіям, бізнесу; в) відучитись в будній розгулювати містом у вишиванці, а привчити з понеділка до суботи працювати на себе, на родину, на Україну.
Відповісти
Цей писець, що так активізувався останніми місяцями член партії регіонів
Відповісти
Так, можна про кожного сказати. Ти докази давай
Відповісти
і жуй орбіт! Все буде о-кей.
Відповісти
Разумовський, ти бідолаха спати не можеш, все контролюєш з Назаром хто що пише під твоіми "ессе". Вже з 8 ранку коментарі добавляєте. Те що ти був в партіі регіонів ні для кого не секрет. І раз в тебе такий талант проснувся, то може б ти хоч один раз за 5 років на сесіі виступиш? Слабо? Говорити то за тебе ніхто не буде.
Відповісти
Я дивлюся що в Разумовського тільки один гріх - те що був у регіонах. Тоді в порівнянні з нашим політичними верхами усілякими пустовітами палицями єремеєвими бондаруками він взагалі свята людина.
Відповісти
А вумний який! Аж страшно...
Відповісти
Ось воно! А як я підвів вас до цієї думки! Канонізувати Андрія Разумовського і вже потім випустити одкровення патріотичного святого.
Відповісти
Та кому він цікавий може бути? Сам сидить тут і пише коментарі цей разумовський. "Невзрачная личность".
А "хлоп" певно в нього на зарплаті чи судячи з його коментарів на попєчєніі. Тут вже попахує чимось нездоровим зі сторони обох.
Відповісти
Не в бровь, а в глаз!!! Файно пишете і влучно то як! Браво))! Ваша щира шанувальниця))
Відповісти
Вчора друзі Разумовського назвали його викиднем, так як виявляється цей хлопчик ще й альфонс, жив за рахунок жінки, накрав там грошей, а тепер корчить з себе великого директора. Тепер зрозуміло, чого він при живому батькові на призвищі матері. Видно планував жішки прізвище взяти, не дали чи що? Баба, одним словом Разумовський
Відповісти