Додати запис

Що буде завтра? -5

Україна – Богом дана країна, де родюча земля, лірична музика, духовні пісні, весела вдача і мудрість людей. Трудолюбиві люди з розвиненими творчими здібностями, прагненням споруджувати, а не руйнувати, тяжінням до порядку. Народ терплячий, але довго роздумує, обережний, часом нерішучий, надзвичайно довірливий. Наділений практичним розумом, в господарських справах завжди намагається бути самостійним, у відповідальних справах покладається на колективну думку. Незадоволений владою. Диктаторський режим в українців непопулярний. Завжди підпорядковувався військовій демократії, обираючи собі отамана (князя, гетьмана) одного з кращих, сильніших, розумних і найсміливіших.

Кожен з нас, хто нині живе і працює, творить і воює, з нетерпінням хотів би знати про завтрашній день, заглянути в майбутнє: а що буде завтра, через місяць, чи рік? Давайте і ми звернемося до древніх провидців, астрологів і контактерів, філософів і вчених та проаналізуємо мудрих і віщих на сьогоднішній день.

* * *

5.Астрологи пророкують Україні вдачу.

Напруга у світі почне стихати через 5-6 років, коли Уран вийде з Овна. А в Україні у майбутньому не буде великих потрясінь. Адже країна перебуває під практичним знаком Тельця з сильною внутрішньою духовною силою. Має великий духовний і матеріальний потенціал. Про це розповів астролог Валерій Московченко, пише Газета.ua . "Що стосується України - вона йде під знаком Тельця, а це помірний знак. Він дуже практичний, але з дуже сильною внутрішньою духовною силою. Він накопичує не тільки матеріальні блага, але й духовні. Просто весь цей духовний світ на сьогоднішній день намагаються задавити чимось матеріальним", - розповів астролог.

-Скільки років може продовжуватись ця фінансова криза?

- Близько трьох років. Два з половиною роки, якщо бути точним - поки Сатурн буде в знаку Скорпіона. Тобто до 2015 року.

- Для України ця хвиля кризи буде менш відчутною, чи навпаки згубною?

- Першу хвилю Україна відчувала дуже жорстко. Друга ж хвиля більше торкнеться Росії. Нас це торкнеться, бо ми залежимо від сусідів. Але прямого удару не буде. Я подивився карту України і побачив, що є дуже багато знаків компенсації. Тобто, відносна стабільність в Україні буде зберігатись.

-Який геополітичний напрямок обере Україна?

-Найбільш знакові події для долі нашої країни будуть відбуватися з 2018 року. До цього періоду усе залишиться в тому ж руслі. Може змінюватися влада, йтимуть одні, приходитимуть інші, але кардинально ситуація мінятися не буде. І,зокрема, міжнародне положення України. Були прогнози, що Україні загрожує розкол. Тенденції такі звісно є, але мені здається, що до цього не дійде. Щонайменше до 2020 року країна збережеться у тих рамках, в яких вона є сьогодні.

- А далі можливий розкол?

- Ні, я думаю, це буде пов'язано якраз з інтеграційними процесами. Кордони стануть відкритими, Україна увійде в союз одночасно з декількома державами. Україна займе середню нішу. До того часу Росія вже буде інша. Але Україна зможе збудувати відносини як з Росією, так і з Європою, яка теж зміниться. Україна дуже вдало впишеться в нову конструкцію і займе вигідне положення.

Наші пращури у "Велесовій книзі" писали, що якщо ми не будемо відповідати на ворожі нападки і хулу, то інші народи теж будуть думати про нас, як наші вороги. Як бачимо, проблема з інформаційним забезпеченням і тоді займала особливе місце. Між іншим, це один із чинників нашої поразки взагалі. Його недооцінка нам обійшлася дуже дорого.

Біда українців ще й у тому, що вони надають більшої уваги формі, а не суті, вузьким проблемам, а не глобальним (Венера - управитель Тельця). Наприклад, подобається Гетьман або Президент, служимо, ні - підемо іншим служити. Не подобаються порядки на Україні - чекаємо варягів...

Так, що не дарма Космос суворо вчить недалеких українців. Але українського Тельця треба довго і наполегливо переконувати, вчити, бо сам він глобальні висновки робити не любить. Переорієнтувавшись, він, завдяки своїй впертості і консерватизму, з нового шляху не зверне.

6.Арійський календар передбачає:

2013 рік, за арійським календарем – це був рік Ворона. А ворон – посередник між небом і землею, знищувач падалі і всякої нечисті. Чистильщик. Він – одинокий і гордий, часто гонимий. Йому доводиться розраховувати тільки на себе. Він провідник енергії, яка діє на інших. І ми відчули його енергію у листопадових і грудневих місяцях 2013 році, коли молоді і старі почали чистити нашу країну від нечисті, бандюковичів і казнокрадів.

А 2014 рік – рік ПІВНЯ (за арійський календарем). Він проганяє всю нечисть. Це бойовий священний птах! Тому його завжди брали із собою козаки-чумаки. Півень – воїн-реформатор. Йде вперед по велінню серця. Не зачіпає нікого поки його не чіпають. Він не ховається в кущі. Хоробрий і може повести за собою. Ці всі ознаки року ми і відчуваємо сьогодні.

Отже, щоб пережити негаразди і катаклізми, нам потрібна могутня держава з монолітною нацією-родом, яка поєднає у собі найдревніші знання прадідів і сучасні надвисокі технології.

2015 рік за арійським календарем буде рік ТУРА, БИКА.
(1919, 1951, 1983, 2015).
Це рік миру. В цей рік бажано заплатити борги, багато працювати, вміти підпорядковуватися. Люди, які народилися цього року, трохи пасивні. В них душа дитини, вони потребують опіки, пастора, їм потрібні додаткові імпульси для розвитку. За безкорисливість, доброту, м’якість, вміння терпіти, допомагати оточуючим, лікувати людей – за все це їх чекає нагорода.

Тур – ідеаліст по натурі, він м’який, як віск, в нього дуже ніжна, вразлива душа, її легко скривдити та принизити. Однак, за свої переконання, за своїх близьких, особливо за дітей, він буде стояти на смерть.

Зовні це достатньо повні люди, жінки відрізняються пишним бюстом. Антитотем проявляється як нервозність, відсутність упокорення, агресивність, злобність, норовистість, бажання будь-якою ціною настояти на своєму. Цих людей нерідко відрізняє помітна худорба.

«Повір мені,
Бо я брехать не вмію,
Не жди мене,
Бо я і так прийду.
Я подарю тобі добро й надію…»
(Дм.Павличко).

Підготував – Олександр Середюк, доктор філософії, письменник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згоден. Диктаторський режим в українців непопулярний, тому й довго не буде існувати. Українці без грошей це бідняки, потрібно або щось змінити, або тікати, туди де мудріші режими. Що власне вже зробили мільйони українців раніше...
А Ви ЩО БУДЕ ЗАВТРА, ЩО БУДЕ ЗАВТРА? Знаємо, що буде!
Відповісти
ні х.я не буде,допоки жиди будуть правити країною.Нас чекає - рутина!
Відповісти
поки на кінцях сидять Вальцман, Гройсман і крисенюк - годі сподіватись..
Відповісти
Може вас пообрiзати треба, щоб розум в головi з'явився, щоб ви сподiвались на свiтле майбутне?
Відповісти
Доки в Украiнi будуть жити iншi нацiональностi, завжди буде в свiдомих причина, чому украiнцi живуть погано. Бо патрiоти))
Відповісти
А чому ці пронизливо ліричні рядки поезії приписані Павличку, якщо вони належать Василю Симоненку?
Відповісти
Думав,що всі,хто читає його опуси чи неуки,чи дурні,що сприймуть його як автора.Він навіть не знає,що в Україні є закон про захист інтелектуальної власності,перекрутивши вірш В.Симонека "Не вір мені".А за плагіат,який приписав Д.Павличку
непомішало-би і понести відповідальність.
Відповісти

" Помилялись не тільки люди, Помилялись навіть святі. Згадайте: Ісус від Іуди Мав останній цілунок в житті. Ми не святі, не боги, а значить, Не варто втішати себе дарма. Але, як твій промах Лиш ворог бачить,— Друзів у тебе нема!"
(В.Симоненко)

Відповісти
Не так вже строго судіть. Він (Олександр Середюк) просто поганенько підготував матеріал.
Доктору головне замислитися і запитати, що маємо сьогодні і що буде завтра.
Відповісти
Принципиальная ошибка. Народ НИКОГДА прав не бывает. Демократия(власть народа) и Охлократия(власть толпы) это, как говорят в Одессе-две большие разницы. Кроме того, народ (в Вашем контексте-майдан, при любых революциях, как-то гидности-негидности, оранжевых-помаранчевых ничего положительного не приносит. Умные люди учатся на чужих ошибках, дураки на своих. И только полные идиоты их повторяют-дважды наступают на одни и те же грабли. Хотел бы обратить Ваше внимание на один хрестоматийный пример когда народ требовал "...распни его, распни". Народ (майдан) распял Христа. И Вы утверждаете, что народ всегда прав? Пока Вы на Украине тешитесь псевдодемократическими рецептами-страна разваливается. И замечу-первые территориальные потери Украина понесла от страны Евросоюза, члена НАТО-Румынии. Отхватила крохотный кусочек островка, правда с нефтегазоносным шельфом. Однако лиха беда-начало. В 2015 году от украины останется, дай Бог, половина. "Народ всегда прав"!!! Это формула личного обогащения. Чья ? Вы знаете. Вы лично их выбирали. Вы персонально несете ответственность за развал страны, кровь и слезы Новоросии. Глупость-убийственная сила.
Відповісти
Ізя, за рівнем інтелекту ти є яскравим зразком охлократа, який не бачить і категорично не хоче бачити лісу за деревами.
Відповісти
То у вас не ліс, то міраж.
Відповісти
За 2014 год из органов внутренних дел ГУМВД Украины в Днепропетровской области было уволено 1225 сотрудников милиции.Для сравнения: когда весной 2012-го на Днепропетровск обрушилась сериязагадочных взрывов, по всему областному центру в общей сложности несли службу 1 774 милиционеров.Это максимальное количество, собранное со всех подразделений райотделов, городского и областного управлений — от оперативников и спецназа до архивистов и секретарш.Нетрудно подсчитать, что сегодня Днепропетровск лишился 90 % профессиональных стражей порядка. «Среди всех уволенных нет ни одного за отказ участвовать или проходить службу в зоне проведения АТО», — пытается доказать «люстрированное» милицейское начальство.Однако тут же признает, что из этого числа как минимум 111 правоохранителей лишились погон «по отрицательным политическим мотивам».Гораздо откровеннее оказался портал «Днепропетровская Панорама. Актуальные новости». Этот медиа-ресурс контролирует ближайший соратник Игоря Коломойского, заместитель губернатора Святослав Олейник.Финансируется «ДП» из средств Днепропетровской еврейской общины. Здесь прямо завили — «милиционеров увольняют за отказ ехать в зону АТО».Итак, милицейских «отказников» Днепропетровска оказалось в два раза больше, чем даже на соседней Харьковщине
Відповісти
А будет ли завтра? 82 за полгода. Приводим элементарный статистический анализ информации материалов опубликованных на сайтах региону про погибших земляков. Фактическая цифра значительно больше. Как показывает практика на 40-70% Военные действия на востоке страны уже унесли 82 жизни, что составляет 1 погибшего на 12 200 человек. Это очень высокий показатель для локального конфликта. Социальный срез. Среди погибших-36,6% городские жители, 63,4% сельские. Уровень урбанизации на Волыни составляет- 52,21%. Не пропорциональность этих показателей, возможно, связана с неравнозначным подходом к мобилизации со стороны военных комиссариатов. Почти 60% погибших из числа мобилизованных. Добровольцы, контрактники, кадровые офицеры составляют-40,25%. Учитывая половозрастную структуру населения мобилизационный резерв области составляет без малого 150 тыс.человек без учета непригодных по состоянию здоровья, имеющих отсрочки, дезертиров, а так же «блатных». Реальные возможности мобилизации около 35-40 тыс человек. При продолжении вялотекущего конфликта (т.н. АТО) потери составят не мене 500 чел/ год. Привлечение к конфликту такого количества репродуктивно активного населения резко снизит естественный прирост, особенно остро проявляющийся на фоне социально-экономических проблем. Это уже к 2018 году будет иметь катастрофические демографические последствия. Население Волыни сократится до 850 тыс. человек. Из них около 40%-пенсионеры.
Відповісти
ound this time around generally Showtime smiled together with explained: I did so not necessarily anticipate this specific offer economical there's it again, in fact innovative considera.
maillot de foot
Відповісти