Додати запис

Світ визнав, що Україна самотужки втримує російську військову машину

Вчора міжнародна спільнота вустами Держсекретаря США Джона Керрі підтверджує, що Україна без сторонньої допомоги пройшла тест на витримку російською військовою машиною.

Потрібно подякувати світовим лідерам за підтримку України в такий важкий час. Це є свідченням того, що Україна стоїть номером один у порядку денному.

Сьогоднішня поїздка Ангели Меркель та Франсуа Олланда до Москви з бажанням викласти план виходу з кризи в Україні має стати однією з останніх спроб домогтися припинення вогню та відновлення територіальної цілісності України.

Україні потрібен мир, але він має бути справедливим. Мир, задля якого доведеться відмовитися від територіальної цілісності або змиритися зі створенням замороженого конфлікту, не вирішить питання безпеки у світі.

Мир може бути відновлений за наступних передумов: перша – Росія має дати команду своїм російсько-терористичним угрупованням негайно припинити вогонь, другий – Росія повинна забрати свою важку техніку та озброєння з території України, а також вивести своїх строкових військовослужбовців.

Якщо це відбудеться, то мир буде відновлено майже одразу. Оскільки у терористів, які утримуються за рахунок бюджету Росії, немає потуг вести війну з Україною.

За весь цей період світ спостерігав, чи втримається Україна під натиском російської військової машини. Ми втримались, самі, без сторонньої допомоги. І тільки зараз світ задумався, чи не надати Україні зброю. Однак не для того, щоб ми воювали, а для того, аби Росія зрозуміла, що її подальша агресія матиме адекватну відповідь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
виглядає Ненька в ролі ланцюгового цуцика у Керрі... Ату його.
Відповісти
А Крулько тода великі надії. Може буде який порядок
Відповісти
Який розумний все ж таки свiт! Яка ж нерозумна Росiя!
Відповісти
Самозакоханість до добра не доводить. Коли б ми були достатньо самокритичними, то в нас не було ющенків, тимошенків, які привели януковічів, які всі разом, з кучмами розвалили армію, які не вирішили основні питання, що привело до анексії Криму та війні в Донбасі. Не будь міжнародних санкцій і три чверті України були б окупованими військами РФ. А ще б людські жертви становили б сотні тисяч.
Відповісти
Начальник Генерального Штаба ВСУ сказал,что войск России на Украине нет!Где их увидел Крулько?
Под эту войну олигархи в наглую набивают карманы.
Відповісти
Вы эта выступления наверна паа аданаму из русских телеканалов увидали или услышали. Вы эта что-та сказать, чтобы атвлечь хатели. Но вам эта у вас плоха получается, патаму что даже Меркель и даже Оланд отрыто гаварят, что на типа Данбассе русских салдад как пакли в галаве их призидента, ну типа пално.
Відповісти