Додати запис

Шпигуни Степана Петровича...

Сьогодні у Ратному відбулася громадська акція «Геть молочну мафію!», що мала на меті привернення уваги громадськості та правоохоронних органів, щодо ситуації з заборгованістю ПрАТ «Ратнівський молокозавод» та ПАТ «Ковельмолоко» жителям району майже 2,5 мільйони гривень за здане молоко.

Суть заходу полягала у безперервному проходженню по пішохідному переходу активістами та селянами з навколишніх населених пунктів. До речі, такого роду акція стала першою в районі, ну принаймні за останні 20 років.

Але мова про інше, під час акції невідомі мені особи здійснювали фото та відеозйомку. Їм у цьому не перечили. Пізніше місцеві жителі підказали, що ці люди мають пряме відношення до виборчого штабу члена Партії регіонів Степана Івахіва.

Після завершення заходу я та активісти районного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «За Батьківщину» виїхали для зустрічі з активістами у селі Видраниця. Невідомі на автомобілі пересувались за нами, так би мовити по п’ятам. Вирішив спинитись і вияснити, хто вони такі. На жаль переслідувачі відмовились спілкуватись і відповідно не представились. Після таких моїх дій, видно перелякались та поїхали до Ковеля.

Степан Петрович! Ви оці "шпигунські штучки" кидайте.

p.s. Відповідні депутатські звернення, які я скерую до правоохоронних органів області надійдуть на їхню адресу вже завтра. Треба поставити крапку у цих "шпигунських історіях".

p.p.s. Хочу вибачитись, за деяку нестриманість у своїх висловах. На жаль робота нервова. То дороги перекриваю, то з шпигунами борюся.

Далі буде...

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Гузя такий страшний голос, він людей мабуть просто лякає. Дивишся відео аж страшно робиться таке відчуття що він залякую людей.
Відповісти
В Гузя вже манічка. Всі його переслідують, всі за ним слідкують, всі хочуть йому зробити щось наперекір. Задумайтесь і одумайтесь. Кому ви потрібні шановний майбутній кандидате...
Відповісти
пацан, розслабся, якби в тобі бачили реальну загрозу - давно вже проламали твою наївну деревяну макитру)))
Повір, в дяді стьопи хватило би грошей, щоб " хулігани" в тебе закурити попросили.
Відповісти
і шо він прокурору писати буде? що в нього з машини відеокамерою цілились і це загрожувало його життю?
від того, що ти депутат громадяни тобі не підлеглі і не раби, представлятись тобі законом не передбачено, стоять у селі, чого доколупався, погрожує, перешкоджає руху транспорту, звинувачує у здісненні протизаконня - де факти?
якщо так сцить - значить є за що відповідати, неси відео прокурору, розсмішишь непогано.
Пе.се. який закон особи у авто форд порушили? Вдерлись до тебе з камерою додому і в ліжко?

Відповісти
при бажанні можна говорити про те, що вони просто ведуть незаконну оперативно-розшукову діяльність, а за це і відповідальність кримінальна передбачена
Відповісти
говорити можна всьо що хочешь.
вони в свою чергу скажуть шо гузь стежить за ними і постійно погрожує, а на доказ - оце відео прикладуть))))
Відповісти
от в суді нехай і розбираються, хто кому Рабінович
Відповісти
Суд такую дурнею займатись не буде.
Жодних доказів вчинення протиправних дій особами у форді не має, відео повна дурня, за доказ не піде, да і власне звинувачення у чому? Незаконне ОРД?
Гузь їздив по публічних заходах, вони - журналісти, так пишуть в інтернет, їздили також, і так сталося, що однією дорогою. Кримінал в чому?
Така бредятіна навіть не дійде до суду.
Відповісти
концепта не вистачає вашому кандидату і тому будуть вас мочити і рвати, як тузік грєлку, а суд діло третє ))) ви ще гелікоптер замовте, буде прикольно )))
Відповісти
дружив би гузь з креативом))), посмілися б усі разом...
Відповісти
Ігор Володимирович можливо досить залякувати людей?
А то так почитаєш що вас переслідують і думаєш хто кого то переслідує. А тут відео подивився і бачу що то ви людей залякує.
Відповісти
Клиника.
Відповісти
Ігор Гузь в цьому відео дуже схожий на ДАЇшника котрого знімають на камеру. А вони починають панікувати кричати і волати так же як Гузь. ДАЇшники то зрозуміло чому кричать совість не чиста просто хабарі і тд... Мабуть і в Гузя совість не чиста раз так кричить.
Відповісти
....скільки вже можна?
Як казала колись одна стара жінка - як не має собака чим какуняти, то водою.....
Відповісти
Клоун!!!!
Відповісти
Блін, а відео яке страшне. Та йому в Гестапо треба працювати. Справжній допит, хто? Звідки? Навіщо? Ще й таким тоном...
А якщо завтра у переслідувані явно психічно не здоровий Гузь запідозрить дідуся на підводі, і його так допитуватиме? Це ж клініка.
Відповісти
На відео-журналістка з Запоріжжя.вона працює у штабі Івахіва на Валєру Черкаску.Черкакса-це явне та тотальне зло для Івахіва. Мабуть Степан Петрович зрозуміє це лише після виборів,але буде пізно
Відповісти
Гузь веде себе як гопник. Журналісти роблять свою роботу, а він ображається!!! Навіщо тоді в політику пхнеся, хлопче?
Відповісти
Буду голосовать за Івахіва.
Його Гузь ненавидить.
Відповісти
А що, цей актор з містечкового театру теж пнеться у депутати?
Відповісти
Ахрєнітєльна робота дороги перекривати!!! Чи варто було п'ять років штанці протирати на істфаці, що лише цьому й навчитись? Гм... Може тобі варто було авторожній технікум закінчувати?
Відповісти