Додати запис

Тренінгова програма для молоді України

Тренінгова програма для молоді України

До відома мешканців маленьких міст, таких як Устилуг, Берестечко, Камінь-Каширський, Любомль! В Україні працює Мережа Вільних Місцевих Політиків. Якщо Ви молода активна людина, то Мережа запрошує Вас до участі у проекті “Енергію Євромайдану в малі громади”. Проект втілює Громадська організація "ЦеГрІн" у партнерстві з ГО "Яскраве життя" (Львів) за фінансової підтримки Міжнародного Фонду "Відродження".

Запрошуються молоді люди, які матимуть можливість взяти участь в унікальній практичній навчальній програмі, за короткий час навчитися втілювати свої ідеї в життя свої громади. Здобути практичні та теоретичні знання про те як вивчати громадську думку, писати проекти, шукати фінансування на їх втілення, поширювати інформацію, переконувати членів громади, шукати і знаходити однодумців і союзників. А що найголовніше – працювати з органами влади.
Під час навчання відбудеться дві сесії, на яких слухачі пройдуть шість практичних семінарів із базових питань. Вони навчатья розробляти і реалізовувати власні проекти. Поміж сесіями відбудеться спілкування з консультантами, які оцінять проект з практичної точки зору, нададуть корисні поради.
На завершення навчання відбудеться презентація готових проектів учасників програми.
До участі запрошуються молоді люди віком від 18 до 35 років з вищою і без вищої освіти з Волинської, Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської та Чернівецької областей.
Навчання є безкоштовним. Слухачі забезпечуються харчуванням, кавою, навчальними матеріали. Сплатити треба тільки за проїзд туди і назад.
Реєструватися за посиланням: https://docs.google.com/…/1C5EzbFXVC3fMWGm9Yx8cv8h…/viewform

Реєстрація триває до 1 березня 2015 року. Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені учасникам до 5 березня.
Отож, якщо Ви хочете долучитися до змін, не чекаючи поки це зроблять замість Вас, у своїй громаді, а ще краще, якщо Ви вже маєте власну ініціативу, яка зробить життя кращим - запрошуємо Вас до участі у навчанні.

Контактна особа:
Богдан Коваль 0674548188, 099 00 42 635, [email protected]

Повідомила Вероніка Романович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
влаштовувати вуличні балагани. Це гейропа.
Відповісти
Я думаю, що це зверненя стосується мислячих і живих, а не оригінальних і цинічних.
Відповісти