Додати запис

Депутати Камінь-Каширської райради звернулись до Генерального прокурора України

Минулого тижня група депутатів Камінь-Каширської районної ради звернулась до Генерального прокурора України із проханням переглянути порушені так звані кримінальні справи проти Юрія Босака , який воює в 128 бригаді і тільки недавно вийшов живим із оточення з Дебальцево..

Ці так звані кримінальні справи були порушені ще у 2013 році при активному сприянні Івана Вовка , колишнього голови Камінь-Каширської РДА , затятого регіонала та адепта Януковича .
Наслідком цього стала смерть матері Юри.. Тим не менше ,маючи четверо дітей, троє із яких - неповнолітні, Юра Босак отримав повістку і по мобілізації поїхав спочатку в учбовий центр, потім - на Схід.. Днями дзвонив вже із Артемівська , в який вони з боєм пробивались вночі кілька годин, залишивши Дебальцево..
13 лютого як контактна особа я особисто відіслав це звернення рекомендованим листом до Генерального прокурора .Вчора отримав повідомлення, що цей лист був вручений адресату .
Хочеться вірити ,що новий генпрокурор проведе нове об'єкивне розслідування і перегляд так званої "кримінальної" замовної справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закон в руках нині діючої міліції, прокуратури та суддів є засобом вирішення особистих питань.
Відповісти