Додати запис

Скільки треба звертатись, щоб начальство почуло!?

СКІЛЬКИ ТРЕБА ЗВЕРТАТИСЬ, ЩОБ НАЧАЛЬСТВО ПОЧУЛО!?

29 січня 2015 року група бійців Афганської штурмової роти, перебуваючи у відрядженні у Волинській області звернулась до Голови Волинської обласної ради та Голови Волинської обласної державної адміністрації з низкою пропозицій, що стосуються питань мобілізації, запобігання російському тероризму в області та початкової загальної військової підготовки.

Пропозиції дали люди, які мають значний військовий досвід, які тривалий час перебувають в зоні бойових дій, які знають, чим забезпечується перемога, а що спричиняє поразки та втрати.
Минув місяць. Ні змін, ні публічних обіцянок. Як підтвердження повідомлення на «Волинських новинах» від 28 лютого 2015 року «Бійці «Волині» відправляються на схід з повним «нулем»?

Довідавшись про відсутність реагування на звернення, 22 бійця, разом з командиром Афганської штурмової роти вдруге звернулись до очильників Волинської області з тими ж самими пропозиціями.
Поки що це пропозиції, але не за горами час, коли пропозиції перейдуть в законні вимоги. Бо йдеться не про задоволення їх власних інтересів, а про збереження життя, в даному випадку, волинян.
Яких ще треба зазнати втрат, скільки ще треба поховати волинян, щоб обласне начальство почало виконувати рекомендації тих, хто насправді розуміється на військових справах?

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви пойміть тільки вірно: Ви звертаєтесь до Голови облдержадміністраціі, Голови облради і підписуєтесь Малиш, Крейзі, Бармалей, Кассир, Хомяк, Кучерявий...Ну якби Дана зверталася, то вона б лапи в чорнила макала для відбитків, то було б зрозуміло...
Відповісти
Гарапою за такі слова мало шмагати. Розумнику! Приїдь з АТО і публічно заяви, щоІванов Іван Іванович приймає участь в АТО в Дебальцевому. Якщо хвора голова, то краще мовчати.Маєш вибачитись перед Єгером, Малишом і всіма хто підписав звернення.Порада- вимкни і ніколи не вмикай компа.
Відповісти
Говорил попугай попугаю: "Я тебя, попугай, попугаю"))) Вибачте, шановні!)) І чекайте на відповідь шановних установ.
Відповісти
А я в цьому зверненні не побачив ніякого залякування. Поради потрібно взяти до уваги. Малишу та хлопям низький уклін! Нехай Господь вас береже!
Відповісти
Теж звернув на це увагу, але не здивувся. По-перше вказана контактна особа. По-друге, існує військова консперація. Ворог не повинен знати, хто конкретно йому протистоїть і де він знаходиться. По-третє, перші і всі інші керівні і некерівні особи повинні звикнутись з думкою, що в демократичному суспільстві не народ служить владі, а навпаки. Саме цьому і присвячено цю публікацію.
Відповісти
Мені так здається, що цю публікацію присвяено саме Вашому "по-третє", тим більше що народ в демократичному суспільстві, коли він з автоматами, то краще знає, що кому треба робити і за чий рахунок.
Відповісти
Все, я поняв - ти в Ліпінах в якій палаті? Щоб не помилитися і зайти вірно та в морду плюнути!
Відповісти
Тут декiлька варiантiв: якщо дзеркало десь поруч- подивись, або на вулицю вийди та плюнь в першого, що зустрiв, та полегшатиме. Можна i в Лiпiни зайти, звичайно, лiкарi не солярцi зекономлять...
Відповісти
панове про ефективність волинських можновладців посперечаєтесь? Сьогодні 90% втрат країна зазнає саме через них. Малокваліфіковані або зовсім безграмотні, корумповані, безвідповідальні.
Відповісти
В кого?
Відповісти