Додати запис

Палиця: брехун чи патріот?

Верховна Рада сьогодні прийняла скандальний мовний законопроект Ківалова-Колесніченка. Єдиний, хто проголосував за нього з фракцій БЮТу та НУНСУ - наш земляк Ігор Палиця.

Здавалося б, все нічого, має право на власну позицію, якби не одне АЛЕ: місяць тому назад Палиця однозначно говорив: "голосувати за мовний закон не буду!"

«Моя позиція однозначна. Як патріот своєї країни і незалежний депутат, за такий закон про мовну політику, який розглядають у Верховній Раді, я голосувати не буду», - цитують прес-службу нардепа "Волинські новини".

І не минуло й півтора місяці, як цей же "патрійот" наганяє сорому на все місто, що уродженець Луцька підтримав мовний закон.

Що це: передвиборчий обман чи шахрайство із власною депутатською карткою, якою Палиця не голосує особисто, як вимагає того Конституція? Чи може Ігор Петрович не такий вже й "незалежний"?

Немає слів, одні емоції... :(

ГАНЬБА!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і навіщо ж було стільки грошей тратити на свої статті у всіх ЗМІ якщо його карточка у регіоналів лежить?
Відповісти
Як я й прогнозував у ФБ, Палиця відмазуватиметься:


Народний депутат України Ігор Палиця не брав участі у голосуванні за проект Закону України «Про засади державної мовної політики» у зв´язку з його перебуванням за кордоном. На цьому наголошується у відповідній заяві депутата, переданій до Апарату Верховної Ради України.

http://portal.rada.gov.ua/rada/control/uk/publish/article/news_left?art_id=314386&cat_id=37486
Відповісти
Нехай пояснить, що взагалі його картка робила в гнізді для голосування.
Відповісти
Игорь Петровичь ай ай ай штаб Ваш фуфло придумал надо что то внятное вещать.
Сегодня в стайне быков для корриды Вы вытащили красную шаравару и что теперь делать?
Відповісти
Як що? Яйця несла. Золотi.
Відповісти
В новинах на "Аверсі" телефоном пояснював, що картка його в Секретаріаті фракції НУ-НС, і натякав, що саме Секретаріат в усьому винен. Обіцяв розборки.
Відповісти
ну а що залишається робити? не здивуюся, що якщо незабаром випливе заява, що за харківські угоди він теж не голосував...
Відповісти
Палиця НІКОЛИ не передавав своб картку на зберігання в секретаріат фракції НУНС
http://www.volynpost.com/blogs/155-palycia-nikoly-ne-peredavav-svoyu-kartku-na-zbergiannia-zaviduvach-sekretariatu-frakcii-nuns
Відповісти
Він не те, не інше. Він продажна єврейська тушка!
Відповісти
Палиця - мразь! Цікаво, чому Романюк бруднить в нього свої руки? Що їх повязує: члена "кружка" єврея Коломойського - цього українського ротшільда в зїденому мілью капелюсі і стоптаних черевиках і місцевого українця-мера, який має поки-що високий рейтинг? Хіба що банк і банківські оборудки?
Відповісти
Палиця вибори вже програв. Тепер по Луцьку піде той, хто і планувався - Клімчук Б.П.
Відповісти
Не виключено :)
Відповісти
Активність Палиці щодо спростування свого голосування за другу російську державну мову пояснюється тим, що він проплатив великі бабки, як кажуть біля мільйона зелених, за те щоб бути єдиним кандидатом від об'єднаної опозиції на виборах до ВРУ по Луцьку. Він повинен був балатуватися від партії УДАР, обласне керівництво якої сидить у нього на зарплаті в футбольному клубі ВОЛИНЬ. Кажуть, що Грицюк вже їздив до Києва про це домовлятися, і відвіз гроші за своє прохідне місце у партійному списку БАТЬКІВЩИНИ надані Палицею. Саме тому Яценюк до цього часу не приїхав на Волинь представляти об'єднаного кандидата від опозиції по Луцьку (на відміну від інших міст України). І саме тому опозиція в Луцьку не веде своєї виборчої кампанії. Адже місто вже здано Палиці. Ні про яку Голєву мова не йде! Основний кандидат від влади і опозиції це Палиця. Він купив і тих і інших. А все інше, це кидалово довірливих лохів! Жиди рулять!
P.S. Голосування Палиці за мову може привести до зміни схеми. Адже маратися зрадником Палицею, навіть за великі бабки, опозиція в сьогоднішніх реаліях може й не захотіти. Поживемо побачимо!
Відповісти
Палиця на сім щаблів нижче брехуна. Брехун - це характер. Спектр цієї категорії людей дуже широкий. Брехня - це стиль життя. В Палиці цей "стиль" далеко інший і небезпечний як для держави, так і для виборця. Брехня і продажність на державному рівні - діаметрально різні речі. А якщо Клімчук піде по Луцькому округу, то Палиці треба пакувати бруківку, паркові ліхтарі, дешеві тахометри, разові шприци і усі свої наукові починання по "реорганізації" ВНУ в "європейський", словом, усю свою широко розрекламовану благодійність і "академізм". "За так" сини юристів нічого не роблять. "За так" тато маму не цілує.
Відповісти
Патріот, патріот... ізраїльський
Відповісти
От читаю вас всіх і теж хочу бути патріотом ізраїльським. Соромно мені, що ми одної нації.
Відповісти
Коли це рабам давали змогу гавкати?) Палиця має гроші і розум, а ви всі любі коментатори-його раби) ола)
Відповісти