Додати запис

Серед зграї політичних шулерів-українофобів – 5 вихідців із Волині

3 липня 2012 року у стінах Верховної Ради 248 зрадників, «тушок» та інших запроданців підтримали акт знущання над українцями і вандалізму над українською мовою. Вони проголосували за закон про так звані «регіональні мови» Ківалова-Колєсніченка, покликаний витіснити українську мову та відновити процеси агресивної русифікації.

Партія регіонів та її прислужники своїм рішенням повернули Україну в час російської та совєцької імперій, валуєвських циркулярів, емських указів, сталінського терору та радянських заборон. 248 покидьків із колоніальним світоглядом показали свою готовність послідовно наступати на права українців і нехтувати думкою корінного етносу. Для них громадяни – це безмовне стадо, яке можна «кидати», «розводити», принижувати, знущатися…

Серед цієї зграї продажних політичних шулерів і українофобів знайшлися ті, які, на превеликий жаль, безпосередньо пов'язані з Волинською областю.

В цей день Волинь дізналася прізвища п'ятьох зрадників, які наважилися підняти руку на душу України – українську мову. Народні депутати – Адам Мартинюк, Анатолій Горбатюк, Ігор Палиця, Катерина Ващук та Григорій Смітюх проголосували за вбивчий для української мови законопроект Ківалова-Колєсніченка, який несе смертельну небезпеку для існування української нації і готує фундамент для створення «русского міра» та відновлення московської імперії.

Своїми голосами «за» ці манкурти дали старт новітній кампанії наступу на українську мову і незалежність. Депутати, які представляють Волинь у Верховній Раді, виразно продемонстрували свою здатність до запроданства і служіння не українській громаді, а Януковичу на догоду Кремлю.

Прізвища п'ятьох зрадників мови наших предків мають закарбуватися у пам'яті волинян і стати символами ганьби та зради. Жодний свідомий українець на батьківщині УПА не має морального права віддати свого голосу за посібників теперішнього режиму Януковича.

Адам Мартинюк, Анатолій Горбатюк, Ігор Палиця, Катерина Ващук та Григорій Смітюх – ось прізвища людей, які готові будь-якої миті зрадити основоположні українські цінності. Позбавлені національної честі й гідності, ці народні депутати мріють лише про те, щоб знову прорватися до державного корита й надалі визискувати українців, як це успішно вони робили в попередні роки.

Голосування за закон про «регіональні мови» Ківалова-Колєсніченка показало, що Волинську область у Верховній Раді представляють п'ятеро депутатів, яким наплювати на українську мову, культуру, історію, націю. Вони належать до парламентської більшості, яка крок за кроком здає Україну Кремлю. У посібники української історії ці депутати назавжди ввійдуть як яничари-манкурти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повністю згідний з автором! Вношу пропозицію:ОГОЛОСИТИ ПЕРСОНАМИ НОН-ГРАТА НА ВОЛИНІ всіх ТИХ,ХТО ПРОГОЛОЛОСУВАВ ЗА цей
АНТИУКРАЇНСЬКИЙ закон,а фактично ЗДІЙСНИЛИ ДЕРЖАВНИЙ ПЕРЕВОРОТ!
ГАНЬБА ЗАПРОДАНЦЯМ та ВОРОГАМ УКРАЇНИ!!!!!!!!!!!!!
Відповісти