Додати запис

Волинська ДАІ продовжує «годувати» кіпрські офшори

Кіпріоти знову отримають від волинських ДАІшників майже чверть мільйона гривень.

За результатом переговорної процедури закупівлі від 15 квітня 2015 року Управління Державтоінспекції УМВС України у Волинській області заплатить 242 тисячі 400 грн ТОВ «Оллі транс» за послуги з технічного обслуговування трьох комплексів відеофіксації транспортних засобів з розпізнаванням номерних знаків та перевіркою за розшуковими реєстрами «Відеоконтроль-Рубіж». Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Застосування «неконкурентної» переговорної процедури ДАІшники мотивують тим, що ТОВ «Оллі Транс» є виробником, постачальником та має виключні авторські права на комплекси «Відеоконтроль-Рубіж» та на їх програмне забезпечення, що підтверджується відповідними свідоцтвами, патентами, сертифікатами.

Власниками ТОВ «Оллі Транс» є дві кіпрські компанії – «Галаксус ентерпрайзіз лімітед» та «Чаростель коммершіал Лтд».

Загалом з 2012 по 2014 рік ця офшорна компанія продала волинській ДАІ даних комплексів відеофіксації та послуг на понад 1,2 млн гривень: 456 тис грн. – технічне обслуговування та 841,3 тисячі гривень – устаткування.

Нагадаємо, комплекси відеофіксації «Відеоконтроль-Рубіж» було закуплено у ТОВ «Оллі Транс» у 2011-2012 роках Управліннями ДАІ по всій Україні (за ці роки управління ДАІ України уклали з кіпріотами угод на майже 29 млн грн.). Свого часу про таке «досягнення» звітував екс-міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, який нині переховується від українського правосуддя в Росії. Виходить, це не заважає його кіпрській фірмі заробляти на українцях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.