Додати запис

Уряд Арсенія Яценюка увійде в історію, як головний замовник політичної джинси

Спостерігаю у пресі хвилю некоректних, огидно-оманливих текстів, що переоцінюють досягнення уряду Арсенія Яценюка, а тих хто його критикує називають «п’ятою колоною». Такою джинсою - матеріалом без позначки «реклама», створеною на замовлення політиків, підписаною неіснуючою особою, намагаються відвернути думки людей від дій влади і облити брудом тих, хто владу критикує.
Чи то в авторів отої газетної заказухи закінчилася фантазія, чи як платять так пишуть, але з кожним новим текстом їхня писанина нагадує туалетну. Так, саме ту, яку можна прочитати на стінах брудних вуличних клозетів. Аналітики - нуль, пустослів’я – забагато.
Бичують у цих статтях усіх нас. Усіх тих, хто піддає сумніву ефективну роботу «уряду камікадзе» на чолі з головним «фронтовиком» країни Арсенієм Яценюком. Саме в його голові бродить привид реформ, бо в реальності їх немає. Реальність душить простого українця тарифами, неподоланою корупцією, бюрократичною машиною чиновників, податковим навантаженням і високими цінами на продукти харчування.
Ніколи за горизонт майбутнього Україна з такими реформаторами, на руках яких липкі рукавички корупціонерів, не дійде. Оті, хто носить костюм від «бріоні», а в душі вдягнений у радянське дрантя приречений водити країну манівцями, а не вивести на стежку реформ.
Одні крали, бо злодійство було їх суттю з якою вони зростали і формувалися як політики, а ці крадуть прикриваючись патріотизмом і любов’ю до України. І якби в уряду Яценюка не було «рило в пуху», то вже давно б проходило розслідування фактів корупції в уряді оприлюднених головою Державної фінансової інспекції Миколою Гордієнком. Чи за рік часу урядовці Яценюка так осідлали корупційні схеми часів Януковича, що скинути їх з них не здатен жоден прокурор чи слідчий?
Люди у морально застарілої, відсталої влади не питають дозволу, коли хочуть щось зробити. Ніхто ж не питав у Януковича дозволу на Майдан і нині не йде до СБУ по дозвіл прокатати у смітнику хабарника-прокурора. Так, ніхто і не питатиме дозволу в Арсенія Петровича на аналіз його діяльності і роботи його уряду. Це називається демократія. А вона, за висловлюванням Ліни Костенко «тим і добра, що при демократії не держава руйнує людину, а людина будує державу».
І поки кожен простий українець будує державу, здає гроші на армію, на лікування солдатів, бореться із незаконними забудовниками, уряд Арсенія Яценюка намагається увійти в українську історію, як головний замовник політичної джинси.
Ярослава Вознюк, журналіст
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
План на тиждень Свобода виконала? Чи Герасіменко окремо від Вітіва напише ще статтю?)) Пані Ярослава, перший абзац Вашої статті примірте на себе, будь ласка.
Відповісти
Людина пише у власному блозі, під власним іменем, власну думку. При цьому не претендує на щось надзвичайне, а ви намагаєтесь її очернити!? Це вам нічого не нагадує?
Відповісти
Я? Очернити? Текстом, що вона ж i написала?)))
Відповісти
Пані Ярослава вся в "джинсу" вдягнута! Таку "джинсову" пані годі й шукати)))
Відповісти
Гузята з фронту-кулявлоба реально затупили з заказухою на Волині проти Свободи. Народ, щоб друканути в одній з місцевих загет фронтовіки викладали до 15 тис.грн.Невже Сенька-Гузь реально готові на такі пожертви, краще б направили потрачені кошти на воїнів які на реальному фронті. А тепер підрахуйте скільки потратили кулявлоби розмістивши заказуху по всій Україні. Ганьба!
Відповісти
Ярослава Вознюк - журналіст звучить гордо. А чи є у вас відповідна освіта, журналіст?
Відповісти
Слово в слово вірно написано. Ждемо травня і квитанцій от тоді і посміються всі і журналісти, і шахтарі, і ті яким відібрало розум як ішли на вибори
Відповісти
і все буде о-кей! Все минеться само собою...
Відповісти
обсудіть тему, як депутати Володимир-Волинського розпочали розвалювати підприємство Володимир-Волинськтеплокомуненерго
Відповісти
Геній з"являється там, де зникає копіювання.
Бог з ним, з тим яценюком. Як журналіст, покажіть нам насущні проблеми Волині: стан річок, доріг і залізничних магістралей. А головне, ХТО їх вирішуватиме - Обама, Меркель, Олланд чи ...?
Відповісти
А ви, особисто, чим відзначилися у "великій любові до України"? Що зробили власними руками: посадили дерева у сквері (за власний рахунок), вичистили (організували чистку) територію навколо власного будинку чи вулиці?
Тут одні клієнти були в перших лавах з прапорами на мітингах, гупали ногами себе в груди, клянучися у "великій любові до неньки", а як принесли повістку в армію - зникли в Москві.
Відповісти
за сміливість 5, а за решту- нуль.загальні фрази та набір слів замість критики та наведення конкретики. так і дитина пятого класу напише. ця стаття нагадує пердіння дупи у воду - пустий звук.
Відповісти