Додати запис

Про інфекцію

(З мого виступу на позачерговій сесії Луцької міськради 5 липня)

Даруйте, але я промовлю декілька слів з медичного словника.

Інфекція – це стан, коли в організм потрапляє чужорідний агент (бактерія або вірус), який розмножується і здійснює хвороботворний ефект.

Інфекція може розвиватися у різних напрямках та приймати різні форми. Проникнувши у тканини організму мікроб розмножується на місці проникнення, а потім проникає у кров. Такий механізм розвитку характерний для грипу, сальмонельозу, всипного тифу, сифілісу, деяких форм туберкульозу та вірусних гепатитів.

Це визначення, якими оперують медики. Нажаль сьогодні питання про інфекційні хвороби є вкрай доречним і для української політики.

Верховна Рада України VI скликання невиліковно заражена політично-кримінальною інфекцією. Ця інфекція розвинулась завдяки толерантності і терплячості українського народу. Важливе значення у розвитку хвороби відіграли політичне пристосуванство та відверта продажність. Політичний сифіліс набув стадії, яка загрожує зруйнувати історію України, її культуру і мову; загрожує перетворенню частини українців на манкуртів.

Інфекція є сильною, нахабною, смертельно небезпечною.
Партія Регіонів та її почесний голова Віктор Янукович розуміють, що напередодні парламентських виборів їм немає що сказати виборцям. Розпилювання бюджетних коштів, розбудова межигір’я та мисливських угідь, привласнення державних активів та надр, пригноблення приватного бізнесу, безсоромний грабунок, політичні репресії - це речі, які вони прагнуть приховати у каламутній воді профанацій, популізму і пропаганди.

Події, що відбулись у Верховній Раді України 03 липня 2012 року – це політичне шахрайство, політико-правове шулерство. Під вишуканими дорогими костюмами окремих народних депутатів України читко проступили «тюремні татуювання та кримінальні панятія». Незаконні дії в парламенті підсилено силовии підрозділом, спец-загоном кремезних м’язів із інтелектом інфузорій. Перенесення бандитських прийомів гоп-стопу до стін вищого законодавчого органу повинно стати останньою крапкою терпіння українського народу.

Політична інфекція торкнулась і парламентарів від Волині - Катерини Ващук, Ігоря Палиці, Адама Мартинюка, які ховають свою зрадливість за технічною відсутністю в залі, передаючи свої картки україноненависникам. Ващук, Палиця, Мартинюк - співучасники потворної події, злодійства проти українців.
На сході є присліввя: коли зустрінешь отруйну змію і зрадника, першим вбий зрадника.

Хай кожен гідний українець промовить: "БАНДУ - ГЕТЬ!"
Сьогоднішні події – це випробування для усіх нас, для усієї України.

Я вірю - український народ переживе цю навалу, здолає цю хворобу і стане міцнішим. Місце продажних і облудних депутатів на смітнику історії.

Слава українському народу! Слава Україні!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрію,висувайте свою кандидатуру до Верховної Ради.щиро пишу, за останні надцять років я не знаю що відмітити у своєму бюлетні, ні по мажоритарниках ні по партіях!
Відповісти