Додати запис

Хроніки задрипупінського космодрому

Українські вчені розробили унікальний детектор брехні

Саме ця новина чомусь здалася мені сьогодні ключовою. Знаєте, я давно вже згодна з думкою про те, що кандидатів у депутати треба спочатку перевіряти у психіатра. Не тому, що із когорти претендентів «порулити» треба прибрати неадекватів із різними маніями. А тому, що саме здатність до брехні є найбільш розповсюдженою психічною вадою українських політиків. Особливо під час виборів.

І з цим щось потрібно робити.
Гадаю, це таке «професійне» захворювання. Тому приборчик, розроблений українськими вченими, мені подобається. Але, як завжди, передову техніку у нас зробили із запізненням – вибори добігають кінця, тому всі, хто хотів вчергове набрехати виборцям повні вуха, зробили це із натхненням та задоволенням. Про «справедливі тарифи», про «зберегти країну», про річки з гарячою водою, про пільги та субсидії, про гендерну квоту…

Ми живемо в суспільстві, яким править політика. А політикою править… Правильно – брехня.
Є такі медичні прилади, - мобільні кардіографи, - які носять люди, аби зафіксувати роботу серця та тиск за добу. От я і думаю – якщо б розробити такі мобільні поліграфи. І зобов’язати кожного, хто бажає влади, носити таку штуку під час перегонів, а ввечері здавати у ТВК на розшифровку. А результати досліджень викладати на спеціальний муніципальний сайт. «Вчора кандидат такий-то збрехав двічі під час зустрічі з виборцями, коли пообіцяв побудувати космодром у районі Задрипупінська та встановити там справедливі тарифи…»
Це був би дуже популярний сайт. Просто бомбовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце кандидат я б сказав не кандидат а голова
Відповісти
Ха-ха-ха!
Відповісти
Молодець, Оленко!
Відповісти
В українській традиції сватання є такі герої, як "Брехач" та "Перебрехач", що притаманні українському політикуму. Чомусь мені здається, що пані Оленку "щемить серце", що вона з однієї ролі, вимушено, перебралась до іншої.
Пані Олено не переймайтеся у вас ще буде нагода бо ці ролі у вас у крові ))))) Відпочиньте, пополивайте брудом опонентів )))))
Відповісти
Я скажу так.
Написати в блог - треба вміти і не мати страху за свої слова. А обплювати автора великого IQ не треба мати.
Самі щось зробіть, а ми подивимося. Не можете зробити, то мовчіть.
Відповісти
Ох, як би хотілося подивитися на всіх тих політиків під цим апаратом. Але є й такі, коли їх бачиш і без такого приладу, то і так ясно, шо брешуть. Вони і брехати то не вміють, а піпл хаває. От і вибирають дибілоїдів, а потім плюються. Самі винні.
Відповісти
Хлопці, знімайте вже цей матеріал. Від нього вже дурно пахне.
Відповісти