Додати запис

«Самопоміч» демонструє справжнє обличчя



За 24 роки незалежності України, депутати як і Верховної Ради, так і місцевого рівня? були для народу прикладом того, яким не повинен бути народний обранець: нетолерантним, грубим, неетичиним, некомпетентним, лицеміром. Депутати були ганьбою українського народу, які не лише не викликали після цього підтримки, але й сприяли падінню авторитету України на міжнародній арені.

І рік тому на політичній арені з’являється «всеукраїнське об’єднання» «Самопоміч», яка подає себе як партію професіоналів, які повинні прийти на зміну політикам з вищевказанами рисами характеру. Одне з ключових гасел партії – децентралізація.

Тобто партія наголошує на важливості ролі місцевого самоврядування, як не від’ємної частини демократії та європейського суспільства. І тут не можна не погодитись.

Проте дивлячись на особистостей, які збираються представляти інтереси волинян в обласній раді – з’являється купа питань щодо відборів кандидатів цією партією.

Знайомтесь, Мирка Іван Іванович, 1980 р.н., кандидат в Волинську обласну раду.

Людина з вищою освітою, як вказано на офіційному сайті «Самопомічі» - магістр будівництва. Тим не менше, як ми бачимо освіта не допомогла йому навчитися писати без грубих помилок. Як і не допомогла стати більш етичним, толерантним, інтелегентним.

18 жовтня кандидат на посаду міського голови Марищук О.В. вирушила на зустріч з Юлією Вусенко, яка мала пройти для виборців 18 жовтня о 18 годині. Проте Вусенко на місці не виявилось, і кандидат вирішила поспілкуватися з іншими представникамипартії «Самопоміч».

Біля банеру з власною рекламою сидів кандидат в депутати до обласної ради Іван Мирка, разом з молодою жінкою, яка представилась політологом.

Яка тим не менше не проявила обізнаності навіть в подіях, що стосуються власне партії «Самопоміч».

Оскільки місцеві осередки партії є відображенням верхівки партії, яка сидить в Верховній Раді, логічними були запитання від Марищук О.В.: Чому партія «Самопоміч» голосує за підвищення митних зборів на імпортні товари, що стосуються всіх людей, а не багатих верств населення, чому в такий складний для країни час, коли не вистачає грошей на проведення АТО, «Самопоміч» голосує за підвищення зарплат народним депутатам та чому 5 членів партії голосували за зміни до Конституції щодо децентралізації, які містять в собі пункти щодо особливого статусу Донбасу?

На що кандидат разом з «політологом» відповіли, що такого не може бути, і потрібно приходити з планшетом чи ноутбуком, щоб довести їм це.

Це говорить про те, що члени самої ж партії некомпетентні навіть в тому, за що голосує їхня партія, і при цьому входять до неї. Тобто якщо завтра «Самопоміч» проголосує за капітуляцію України і вхід до складу Російської федерації чи легалізує педофілію – вони теж не будучи в курсі продовжать бути членами партії?

Те що «Самопоміч» голосувала за дані закони, без проблем перевіряємо на офіційному сайті Верховної Ради України. Закон 1 (завдяки цьому закону кожен громадянин України переплачує за імпортний товар на 5-10% більше) та Закон 2 (було вилучено частину 4 пункту 7 Перехідних положень щодо обмеження максимального розміру заробітної плати народним депутатам і членам Кабінету Міністрів України - у розмірі посадового окладу обмежена 10 розмірами мінімальної заробітної плати - 12 180 грн., а посадовий оклад - 5 600 грн.))

Чи можливо політологи не навчилися користуватися сайтом Верховної Ради? Хто винен – такі політологи, чи ті хто таких спеціалістів готує – питання риторичне.

Не зумівши добитись відповідей, Оксана Марищук запитала чому лідером несподівано для всіх стала саме Юлія Вусенко? На що від професіоналів не отримала чіткої відповіді, ніби це сталося після поїздки Усенко в Київ. Чи не дивна відповідь?

Аналогічно нічого наші професіонали законотворчості та державного управління не змогли відовісти на питання? Чому списки очолює викладач юридичного факультету СНУ – одного з найбільш корупційних факультетів університету за анонімним опитуванням. Ще й заявивши, що боротьба з корупцією не в їх компетенції, потрібно йти до декана юрфаку. Але ми заходимо на офіційний сайт «Самопомочі», де представлена інформація про Мирку – і що ж ми бачимо? Громадська діяльність: керівник групи протидії корупції. Без коментарів.

Без відповідей залишилися питання про допомогу осередку бійцям на Схід, чому в списках партії є завідувач відділення травматології дитячої обласної лікарні, Набохотна Мирослава, де була скарга про неналежне надання медичної допомоги в відділенні дев’ятирічному хлопчику з с. Шклинь,Горохівського району, якого покусав бультер’єр (допомагала сім’ї потерпілих власне Марищук О.В.)

Після чого Мирка потерпівши фіаско, вибрав тактику відступу, пошкандибавши, віддав партійні газети неповнолітньому хлопчику, що по суті є залученням дітей до політичних виборів, що є як мінімум аморально.

І чи зробив для себе якісь висновки кандидат до Волинської обласної ради? Судячи з образ на фейсбуці – наш персонаж не вміє сприймати конструктивну критику, замість цього публічно принижує опонентку. Опонентку, яка реально допомагає людям, яким порушувались права в міліції, прокуратурі, суді, медицині, освіті, тощо, за що не бере жодної копійки.

Висновки нехай роблять лучани. Якщо вони хочуть бачити таких «професіоналів» у владі – голосуйте за «Самопоміч» та Івана Мирку!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
.. а до влади пруться гірші та все гірші...
Відповісти
Стаття ні про що. Такий собі безглуздий анти-піар, виконаний зацікавленою особою.

Перше, перечислені закони голосувалиць коаліцією.
Друге, підвищення зврплат депутатам - європейський закон, адже за 6 тис. депутат не проживе. Тому, або піднімати зарплати, або красти.

Третє, Мирка - це ні про що, погоджуюсь.

Четверте, а влачне пані Марищук - то сама святість... Взяток не брала, від подарунків вдячних пацієнтів відмовлялась... СМІХ ))))
Відповісти
Може ви ще напишите як прожити пенсіонерові за мінімальну пенсію або працюючим людям за мінімальну зарплату , які у декілька разів менші від депутатської зарплати , ці люди красти не мають де і з кого .
Відповісти
Люди красти не мають де і з кого...а так хотілось би))
Депутати мають вплив на рішення на мільйони гривень...зп 6 тис таким людям дрімучий популізм
Відповісти
Статья похожа на сплетню, передаваемую человеком, не разобравимся в главном, но смакующим тупые детали - кто, что и как сказал..... фу!!!
Відповісти
Олег ти молодець!!!!!!!!!
Відповісти
Правду каже автор !!!!!! ні лобізму
Відповісти