Додати запис

«Махіна» під брендом «Волинські новини» перетворюється у «Титанік»

«Обшуки журналістів - зроблений скандал, а кореспондент ВолинPost - наступна «рожева кофточка» - cаме так намагаються подати «Волинські новини» інформацію про обшуки у Волиньраді охороною Палиці представників ЗМІ.

Для тих, хто не в курсі, давайте нагадаємо: 8-го грудня у Волинській обласній раді невідомі хлопці обшукували представників ЗМІ. Анна Бліннікова, яка працює на «ВолиньPost», єдина, хто підняла питання щодо підстав подібних оглядів. Як наслідок -скандал. Ну куди ж без цього у нашій сфері!

Здається, що такого!? Правда? Посаду голови Волинської обласної ради зайняв Ігор Палиця, який може дозволити собі потужну охорону і не тільки… Не тільки – це означає обшуки журналістів, причому без будь-якого законного підґрунтя. Я особисто з розумінням ставлюся до посилених заходів безпеки щодо осіб, як Палиця, адже зрозуміло, що в нього далеко не такі вороги, як у нас - простих смертних... Але… Навіть уся вага його особи, ні в якому разі не дозволяє дії, котрі суперечать чинному законодавству. А також дії, що спрямовані на те, аби очорнити честь та гідність представників ЗМІ, що і робиться через Інформаційне агентство «Волинські новини».

Цей допис не є офіційною інформацією, такою, як публікація на «ВН»: «Ігорю Палиці закидають «обшуки» у Волиньраді: кому вигідний скандал?». У цій "новині" невдала спроба показати журналістку як провокатора. Це моя особиста думка як представника ЗМІ, котру захотілося висловити після прочитаного.

А думка така: найбільше "добиває" те, що «інформресур» «Волинські новини», перетворюють на площадку для «мочилова» колег-журналістів. Хочеться зазначити, що, коли начальник Управління освіти і науки Луцької міської ради Олег Гребенюк по завершенню цих «чистих і прозорих» виборчих війн оприлюднив заяву щодо замовних матеріалів на шпальтах «ВН», ми принципово про це не писали. На моє, до речі, прохання. Адже некоректно якось щодо колег.

Я і зараз не можу нічого поганого сказати про колектив «ВН», бо не знаю, чи це їхня ініціатива таке публікувати, хоча підозрюю, що ні. Вони теж, напевно, у «рамках».

До слова, про рамки, в які зазвичай втиснюють журналістів, коли ті ідуть працювати на «Волинські новини». Кілька років тому на цьому ресурсі розгорівся скандал, який спочатку придушили, а потім тихо зам'яли. Нагадаю колегам: це скандал зі звільненням головного редактора Вікторії Поліщук. Тоді практично за день свої робочі місця на "ВН" покинув увесь колектив. Натомість став новий редактор. Після того колектив спробував заявити про ці події, але плавно і невимушено все спустили на гальма. І колектив, і наша журналістська спільнота усе мовчки проковтнули.

Проте, ковтати безпідставні звинувачення проти наших журналістів та цілої редакції ВолинPost, ми не збираємося.

Привіт усьому колективу «Волинcьких новин» від «ВолиньPost».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВолиньPost - тримайтеся! Дай вам Бог здоров'я!
Відповісти
Шановна, не зачаровуйтесь, бо потім часто наступає гірке розчарування. Це як після щедрого чаркування. Бачите, як Пащенко різко увімкнув задню передачу, аж іскри полетіли з трибів. А все тому що на Волині нема незалежних ЗМІ. Є лише примітивна гра у незалежність на рівні містечкового театру.
Відповісти
Я щось пропустив? Тож казали, що Волинь Пост
Купив Палиця? Думав, що Палиця всіх журналістів купив, але бачу помилився.
Тримайтеся!
Відповісти
Ребята держитесь! Мы вас любим и читаем.
Відповісти
Волинські новини менше куріть бамбулятор з укропом. Палиці не буде, а ви у сірка очі будете позичати
Відповісти
Видання Пащенка з усіх сил намагається утриматись на плаву. За допомогою таких дешевих, смердючих, непотрібних статейок з перекрученими фактами та скандалом з нічого.
Відповісти
Прижав вам хвоста Пащенко. Хазяїн злий, пенделів надавав щоб ви щось зробили, а ви нездари тільки гавно на вентилятор вмієте.
Володька так їх.
Відповісти
А чому ви так вирішили? Комусь, напевно, дуже правда заважає, тому й вбачає у всіх кроках журналістів тільки скандал, а очевидних речей не помічає.
Відповісти
А чого почали охороняти депутатів?
А школи? Діти як? В деяких школах тривожної кнопки немає. Палиця вирішив охороняти себе і депутатів. Список тих депутатів яким страшно і на фронт. Там швидко прийдуть до тями.
З жиру бісяця ті депутати за наш з вами рахунок.
Відповісти
Волиньпост-журналісти і під час виборчих перегонів вели себе чесно, що яскраво виділяло це інтернет-видання серед інших (ВН, Волинська правдв, Під прицілом).Молодці!
Відповісти
Якщо хтось переживає за свою д..у, щоби її не піджарили, а по всьому видно є за що, то потрібно зачинитись в свому замку, бажано в Швейцарії, найняти хоч дві дивізії охорони і не вилазити з бункера. Не варто балотуватись до представницького органу і робити клоунаду.
Відповісти
А че за перепуг? Че за канитель такая а? Пацаны наблюдают никаво нетрогают (пока) че за бикса с камерой тут шастает? Пацаны волнуются за человека реального
Відповісти
Забий, то інфа не для вати 8)
Відповісти
Підтримую Поліну Поліщук-Сичевську. Смілива журналістка! З-за цих "винаходів" новоспечених чиновників до волинян (легко сказати), ставляться з іронією. Бурштин, пів-дивізії бійців охорони Палиці, цинічні обшуки, кадрові проблеми лісової галузі, виставлений на посміховисько Лапін, губернатор з яйцями на лобі... Ну як про це не писати?! Поліна, тримайся, ми тебе любимо.
Відповісти
Докладніше про звільнення з посади головно редактора "Волилинських новин" Вікторії Поліщук на, цитую: "догоду амбіціям одного з працівників", читайте докладніше у матеріалі за цим посиланням: http://4vlada.com/rivne/27853
Відповісти
По тексту-"...невдала спроба показати журналістку як провокатора". А, оно такі -ДА, і ще яка-тобто провокаторша. Як казав Беня-Бенціон:"... у этой шиксы есть справка…"
Відповісти
Коментарі, в яких порушені правила коментування, видалятимуться! Поважайте один одного! З правилами коментування ви можете ознайомитися за посиланням http://www.volynpost.com/page/1-pravila.
Відповісти
Ох ВР зачепили ви святу корову. Вся їхня рать буде в ночі коментарі строчить поки ви спать будете
Відповісти
Звинувачення??? щоб мали винести догану своїй працівниці, то ви ще й всіляко заступаєтесь, кругова порука ось як це називається..
Журналістка бездара і безкультурна, при чому ще і туповата, бо не знає де місце і час жартам.
Охоронці молодці, не допускайте таких більше ніколи
Відповісти
Ну охорона це голосно сказано. Гопота в спортивних костюмах. Якби журналістка такий фокус викинула офіцеру СБУ в формі і з посвідченням тоді ваша правда, а так вона просто відшила гопника.
Відповісти
Значить на вашу думку журналістку мали б одразу звільнити по приходу в редакцію після інциденту з охороною Палиці? Шикарну редакційну політику ви пропагуєте серед наших і так аж надто "ручних" ЗМІ.
Відповісти
ВР завершуйте цю бридоту!!!!!! Пишіть вже щось інше!! Чи думаете таким чином піднятися,...... Сумнівно..... Та і сумно...
Відповісти
волинські новини - давно не новини, а рупор палиці, що там читати?
а про інцидент скажу так:
1. це державна установа
2. безпека ще нікому не нашкодила
3. але забезпечувати безпеку повинні професіонали з відповідними повноваженнями, тобто працівники поліції, а не якісь хлопці в спортивних костюмах.

і головне, щоб розставити всі крапки над "і":

Закон України "Про охоронну діяльність"
Стаття 10. Обмеження в охоронній діяльності

1. Під час організації та здійснення охоронної діяльності забороняється:

3) створювати перешкоди чи заважати діяльності представників правоохоронних та інших органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, а також громадянам у здійсненні ними повноважень, наданих їм законами та іншими нормативно-правовими актами.
7) здійснювати дії, що посягають на права, свободи та власність фізичних осіб, а також ставлять під загрозу їх життя та здоров'я, честь, гідність і ділову репутацію
9) здійснювати заходи, що належать до оперативно-розшукових відповідно до Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність"

сподіваюсь, питанння хто правий - закрите.
Відповісти
Іщо, хочеш сказати, що права глуповата журналістка з недолугими жартами?!!
Відповісти
І що хочеш сказати що правий гопнік в спортивному костюмі?
Відповісти
Хочу сказати, що охоронник у спортивному костюмі не працівник поліції і як максимум може діяти в рамках вище вказанного закону.
Але цей закон не дозволяє йому вчиняти те, що він робив.
Тому журналістка в законі, а гопнік - ні.
Відповісти
Ах, які ви молодці! Ах, тримайтеся! Ах, ми вас так любимо, в ... поцілуємо!
Відповісти
тримайтесь! перемога незабаром! Ура!
Відповісти
усе лафа закінчилась тепер буде справжня диктатура аля ПАРАШАнко
Відповісти
я практично вже не захожу на волинські новини, гидко
Відповісти
Шановна, не зачаровуйтесь, бо потім часто наступає гірке розчарування. Це як після щедрого чаркування. Бачите, як Пащенко різко увімкнув задню передачу, аж іскри полетіли з трибів. А все тому що на Волині нема незалежних ЗМІ. Є лише примітивна гра у незалежність на рівні містечкового театру.
Відповісти
Дуже часто у статті зустрічається слово "журналіст". Дорогенькі мої, ваші сайти до журналістики мають таке ж відношення як хрін до редьки а "Поліна Січевська" такий же журналіст як я іспанський льотчик. До речі, Наталю, не ганьби знане в Сенкевичівці і Губині прізвище Січевські.
Відповісти
А от цього прізвища, шановний, Сірожа, попрошу не зачіпати! І не вам оцінювати мою роботу, а людям, яким ця робота допомогла! Якщо журналісти говорять не для всіх зручні речі - це не означає, що вони перестають бути журналістами, скоріше навпаки!
Відповісти
Ще такого сцикуна не було при владі. Бандитський менталітет своє бере....
Відповісти
Волинські новини оперативний сайт, який має яку не яку, але власну думку. А ви тільки переписуєте новини інших сайтів.
Відповісти
ВН - це не журналістика, це лизання д..и власнику-олігарху та виконання замовлення.
Відповісти
ВП дуже далеко до ВН, журналістки ВП дійсно рожеві кофтинки, безграмотні і нахальні.
Відповісти