Додати запис

Вихованці Ковельської виховної колонії отримали паспорти громадянина України нового зразка (ID картки)

Вперше вихованці Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області отримали паспорти громадянина України нового зразка (ID картки).
З початком 2016 року в Україні розпочалася видача нових паспортів у формі пластикової картки (ID-картки). Така картка буде видаватися 16-річним українцям, які оформлюють паспорт вперше.
ID-картка містить безконтактний електронний носій – чіп, на якому, крім даних про власника документа, записані біометричні дані – це кольорова фотографія, інформація про місце проживання та сімейний стан. Такий документ забезпечить ідентифікацію особи, що несе за собою підвищення захищеності суспільства від проявів злочинності.
Паспорти нового зразка видаються безкоштовно всім громадянам України, які їх отримують вперше.
В рамках співпраці адміністрації установи та районного відділу Державної міграційної служби України у Волинській області була проведена спільна нарада. Так як засуджені обмежені в просторі – з метою надання інформації та роз’яснення окремих питань щодо отримання паспортів представники міграційної служби здійснюватимуть візити в установу.
Так, під час останнього візиту представники служби Наталія Кратнюк та Тетяна Пацалай вручили 2 вихованцям паспорти громадянина України нового зразка та ідентифікаційні коди, які отримали 11 засуджених.
Представники міграційної служби привітали вихованців з отриманням такого важливого документу в їхньому житті та побажали стати гідними громадянами своєї держави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
замалюйте очки ЗК на 2 фото
Відповісти
Ната, не витрачай свій талант на ці публікації про вказану категорію людей. Їм це непотрібно, вони подолають тяготи життя самостійно. В тебе є багато інших дуже і дуже цікавих та сильних письмових речей, правда особистих, але які сильно "беруть за живе". Успіху тобі!
Відповісти