Додати запис

Мистецька майстерня: враження від форуму «West art forum ua»

Можна багато дискутувати на тематику, що ми називаємо мистецтвом, але я вважаю що про мистецтво не потрібно багато говорити, з покон віків воно говорило саме за себе. Що має цінність, і не має ціни? А що має ціну, і не має цінності?

В рамках форуму «West art forum ua» була презентована виставка «24+1» та галерея сучасного мистецтва. Добре закомпоновані картини та саме приміщення «арт-кафедри» передають усю велич мистецтва. Перебуваючи в галереї, заряджаєшся натхненням, спокоєм, гармонією. Передати ці відчуття на папері неможливо. Тому, якщо ви обираєте місце, де можна було б гарно провести вихідні, раджу відвідати виставку.















Хоч сам форум не залишив таких захопливих вражень. Хотілося б бачити більше молодих художників, скульпторів, дизайнерів, можливо не таких досвідчених як науковці чи мистецтвознавці, але попри все - талановитих. Щоб мистецтво розглядалось не лише в академічному контексті, а ближче, зрозуміліше і цікавіше звичайним людям.









Альвіна Хамулка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Форум був прекрасний. Величезна подяка організаторам за учасників, доповіді, картини, виставу, і, зрештою, саму організацію.
Відповісти