Додати запис

Врятувати профтехосвіту

Часто зустрічаюсь з головами ОСББ і серед інших проблем (фінансових, бюрократичних) ці, без перебільшення, відважні люди називають підбір професійних виконавців робіт – сантехніків, зварювальників, електриків.

Зважаючи на кількість ПТУ та коледжів, людей з робітничими професіями на Волині має бути достатньо. Але, як виявилось, через непрестижність в минулому цих професій і ставлення держави до викладачів відповідних дисциплін, ситуація майже критична.

А тут черговий подарунок від Кабінету Міністрів. Згідно із урядовим рішенням, з першого січня вчителі у школах отримуватимуть удвічі більшу зарплату, а для викладачів ПТУ таке «щастя» прийде з 1 вересня.

Я вважаю таке рішення несправедливим і переконаний, що органи місцевого самоврядування повинні виправити ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рома. Час трохи додати до своєї освіти. Коледжі робітників не готують і ніколи не готували. Коледжі, як і технікуми входять до категорії вищих навчальних закладів. І мав би через посаду про це знати, як і те, що твій інститут тупаків готував і готує.
Відповісти
нас східно гейропський готує тільки вищих державних посадовців! Одні гисторіки кругом...
Відповісти
Дайте спокій історикам. Карпук - фізкультурник, ректор східного - біофізкультурник. Ми живемо в час накачаних лобів.
Відповісти
Рома навіть не фізкультурник і не спортсмен. Він не захистив чиновника Ігора, який доповідав на сесії обласної ради про прийняття програми розвитку спорту в області і проголосував лише тоді, коли дав добро Бос у президії. У нього або кишка тонка, або сплять мозги з відкритими очима.
Відповісти